Terhességnél mennyire fáj a köldök kifordulása? És nagyjából mikor történik? Még csak tervezünk, de félek ettől a dologtól (is).
Figyelt kérdés
Viszonylag kicsi és sekély köldököm van, ezért is félek jobban, nem olyan nagy és mély, mint sok más nőnek. Volt, aki azt mondta, neki nagyon fájt.2020. szept. 13. 13:51
11/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem éreztem. Az utolsó hónapban fordult ki egyébként.
12/22 anonim válasza:
Egyik gyerekkel sem fordult ki, sőt, semmilyen tünetem nem volt. Nem hánytam, nem szédültem, nem volt pattanásos az arcom, még csak sokat sem pisiltem.
13/22 A kérdező kommentje:
10-es messze érthetetlen nekem ez a negatív komment. Egy kérdést tettem ki, felesleges ennyi negatívságot belesűrítened a válaszodba. Fentebb írtam azt is, hogy elhiszem, hogy lesznek más nehézségek is...
2020. szept. 13. 15:14
14/22 anonim válasza:
13 ne haragudj, de ebben mi volt a negatív?!
Ez a véleményem, a legtöbb terhes nönek a legkisebb gondja a köldökének a kifordulása, de oké rágódj akkor ezen ha úgy tetszik.
Csak azt nem tudom akkor miért kérdezed meg, ha válaszolni rá nem szabad.
15/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de itt te tévedtél el. A kérdés az volt, hogy mennyire fáj a köldök kifordulása, és kb mikor történik. Nem az, hogy a köldök kifordulása mellett/helyett miken aggódjon még a kérdező a terhessége alatt. Ergo nem a kérdésre válaszoltál...
16/22 anonim válasza:
...pontosabban de, válaszoltál arra is, csak még egy halom olyan dologra is, ami nem volt kérdés.
17/22 A kérdező kommentje:
Igen, biztos adtam mindenkinek zöldet a kötekedéseden kívül, mert nem szabad rá válaszolni. :)
2020. szept. 13. 16:08
18/22 A kérdező kommentje:
* biztos azért
2020. szept. 13. 16:11
19/22 anonim válasza:
én megértelek kérdező, valamiért ez nagy parám, 38 hetes vagyok, sekély a köldököm, de még egyszer se fodult ki, csak ellaposodott
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kedves utolsó, akkor a te köldököd is hasonló lehet, mint az enyém. Amilyen kicsi és sekély, nagy pukli biztos nem tudna belőle lenni, csak gondolom nagyon fog feszülni az a vékony bőr. :/ Áááh, nem tudom, miért parázok tőle ennyire, mintha attól félnék, hogy kirepedne. :D
2020. szept. 14. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!