Pozitív lett a tesztem, de az orvos még nem lát semmit. Aggódnom kéne vagy csak túl korán mentem?
Pozitívat teszteltem, utoljára augusztus 1. volt mensim. Most voltam orvosnál de nem látott semmit, nem nagyon volt közlékeny , azt mondta 3 hét múlva menjek vissza. Érdemes lenne előbb elmennem orvoshoz vagy várjam ki a 3 hetet?
Sajnos még tanácstalan vagyok ebben a témában, és eléggé izgulok.
Könnyen lehet, hogy túl korán mentél, azért nem látott semmit. Velem is így volt, a második vizsgálaton már látta a terhességet, most 23 hetes terhes vagyok.
:) Várd ki a 3 hetet, amit mondott, és akkor kiderül, mi a helyzet.
Köszönöm a válaszokat.
Annyit mondott hogy lehet hogy korán mentem de semmi biztosan nemtud mondani csak mivel pozitív a teszt így valószínű a terhesség.
Csak a leglényegesebbet nem írtad, hogy milyen hosszúak általában a ciklusaid? Ilyenkor pont nem mindegy hogy 28 vagy 35 (esetleg több) naposak.
Viszont 3 hét múlva nekem kicsit soknak tűnik. Ha tegyük fel most 2-3 hét telt el fogantatás óta akkor tankönyvileg 4-5 hetes lehetsz (a terhességi heteket ugye a tankönyvi 28 napos ciklushoz hasonlítják), de akár 6 hetes is. 3 hét múlva vagy 7-8, de akár 9 hetes is lehetsz. Ha ne adj' ég méhen kívüli, azt nem ártana hamar tudni.
Én lehet bejeletkeznék egy másik dokihoz 1.5 hét múlvára ha tudsz, csak hogy megnyugodj és meg tudja állapítani hogy mi van.
Parázással az a baj, nem segítesz, csak rontasz a helyzeten. Ilyenkor még bármi lehet. Az egyetlen amit tehetsz hogy egy altenatív dokihoz is elmész időközben. Ha meg véreznél, akkor egyből ügyelet.
Nagyon nem mindegy hány naposak a ciklusaid. Bár ha 28-30 napos, akkor is simán benne lehet egy későbbi peteérés, nem vagyunk gépek. Úgyhogy van remény.
Amúgy mióta pozitív a teszted?
Köszi a válaszokat.
Egy hete lett pozitív a teszt.
Elküldtek a kórházba hcg vizsgálatra de ott közöltek hogy beutaló kell amit viszont nem kaptam így megpróbálok kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!