Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nincs mellfeszülés/mell...

Akinek nincs mellfeszülés/mellfájdalom a terhesség elején, nem tud majd szoptatni?

Figyelt kérdés

Oké, talán hülye kérdés, de...

A neten azt olvastam, a menstruáció előtt mellfájdalom oka a progeszteronszont növekedésèben keresendő, ugyanezért fáj/èrzékeny a melle a terhesség elején is. Illetve, hogy a mell megnő, megduzzad, mert a mirigyek készülnek a tejtermelésre.

Na most, nekem menses elött sem fájt soha a mellem, és most terhesen sem. Nem duzzadtak meg eddig (igaz, még csak az elsö trimeszter végén járok).

Egyébként is elég kicsi a mellem, bár úgy tudom, ez nem befolyásolja a szoptatást.

Igazából csak az jutott eszembe, hogy vajon csak azért nem érzek semmit a mellemben, mert a hormonok nincsenek rá hatással? De lehet,hogy emiatt szoptatni sem fogok tudni?

2020. szept. 11. 21:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De tud
2020. szept. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!