Hogyan reagáltatok a hírre, hogy ikreitek lesznek?
Nem tudhattam, hogy ikrek lesznek, és had tudjam már azt hogy milyenek a gyerekeim, plusz nekem és a férjemnek mi fér bele. Sokkal jobb az, hogy már most össze vannak szokva. Nem kell a féltékenységgel megküzdeni. A nagy a kedvenc játékait oda adja a kicsinek, pedig még nem is tud velük játszani. A saját alvós plüssét oda rakja a kicsi mellé amikor alszik. Nekem ez így teljesen jól megfelel.
Ráadásul nem is tudod milyen személyisége van a nagyobbik gyerekemnek, és őt hogyan kell kezelni.
A nagyobbik is akkor kezdett el járni amikor a kicsi született, és mindig volt rá időm, ahogy most is van rá időm.
Először is gratulálok nektek :)
Én most vagyok 20 hetes terhes ikrekkel, nagyon boldog vagyok, de kicsit félek is.
Amikor megtudtuk a dokinál, én hirtelen csak annyit tudtam reagálni : "Most ugye viccel?", az első sokk után viszont úgy éreztem, hogy a baba iránti szeretetem a duplájára nő.
A férjem nehezebben fogadta: az asszisztensnek vizet kellett az arcába fröcskölnie, hogy újra levegőt vegyen. Utána hebegett - habogott össze - vissza, majd annyit mondott "Akkor két ágyat kell összeszerelni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!