Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan reagáltatok a hírre,...

Hogyan reagáltatok a hírre, hogy ikreitek lesznek?

Figyelt kérdés
Férjemmel szerettünk volna még egy harmadik babát, de fel sem merült bennünk az hogy ikrek is lehetnek. Kicsit soknak érzem ezt most. Van egy másfél évesem és egy 4 hónaposom. Direkt kis kor különbséggel szerettük volna a kicsiket. A két tesó is már a legelején összeszokott. De ez most váratlanul ért.

2020. szept. 10. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hááát... nekem az első kérdésem uh-n az volt, ugye csak egy? Szoval nehezen dolgoznám fel. De gondolj arra milyen szuper lesz a gyerekeknek, hogy ilyen közel vannak korban. Nem fognak unatkozni 🙂
2020. szept. 10. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
21%
Hát, èn egy másfél éves, meg egy 4 hónapos mellè tuti nem vállaltam volna be egy harmadikat. Mostmár mindegy mondjuk, de nagyon picik mèg ők is. A nagyobb pont dackorszak előtt áll, a kisebb pont az ikrek születése környékèn kezd majd el járni. Rá nem sok időd lesz. Arról nem is beszélve, hogy sok ikrest már korábban befektetnek a kórházba.
2020. szept. 11. 04:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem tudhattam, hogy ikrek lesznek, és had tudjam már azt hogy milyenek a gyerekeim, plusz nekem és a férjemnek mi fér bele. Sokkal jobb az, hogy már most össze vannak szokva. Nem kell a féltékenységgel megküzdeni. A nagy a kedvenc játékait oda adja a kicsinek, pedig még nem is tud velük játszani. A saját alvós plüssét oda rakja a kicsi mellé amikor alszik. Nekem ez így teljesen jól megfelel.

Ráadásul nem is tudod milyen személyisége van a nagyobbik gyerekemnek, és őt hogyan kell kezelni.

A nagyobbik is akkor kezdett el járni amikor a kicsi született, és mindig volt rá időm, ahogy most is van rá időm.

2020. szept. 11. 07:55
 14/14 anonim válasza:

Először is gratulálok nektek :)

Én most vagyok 20 hetes terhes ikrekkel, nagyon boldog vagyok, de kicsit félek is.

Amikor megtudtuk a dokinál, én hirtelen csak annyit tudtam reagálni : "Most ugye viccel?", az első sokk után viszont úgy éreztem, hogy a baba iránti szeretetem a duplájára nő.

A férjem nehezebben fogadta: az asszisztensnek vizet kellett az arcába fröcskölnie, hogy újra levegőt vegyen. Utána hebegett - habogott össze - vissza, majd annyit mondott "Akkor két ágyat kell összeszerelni"

2022. júl. 15. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!