Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizes folyás vagy magzatvíz?

Vizes folyás vagy magzatvíz?

Figyelt kérdés
29 hetes terhes vagyok. Pár napja vizes folyásom lett. Eddig is mindig volt, de inkább krémes sárga. Sokat kűzdöttrm a gombával is. Pár naja voltam az orvosnál..említettem neki a folyást. Manuálisan megvizsgált alulról majd hasi ultrahangal is amit most egészen le is vitt a hasamnál. Nem talált problémát, kivéve hogy a hüvelyem megint nem a legjobb. Kaptam rá hüvelytablettát amitől picit mintha mégtöbb lenne a vizes folyás. Hát nem nyugodtam meg teljesen hogy nem e a magzatvíz. Nincs semmi szaga vagy illata. Amikor tiszta kézzel odanyúlok és megszárad a vizes folyás az ujjamon akkor inkább olyan ragadós. Mindegy hogy fekszem vagy ülök, néha van, néha nincs.
2020. szept. 7. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Védőnőnél elvileg van tesztcsík, ami kimutatja a magzatvíz-csurgást. Vagy hívd fel a dokidat, beszélj vele.
2020. szept. 7. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ragad biztos nem magzatvíz, de ha parázol menj kórházba.
2020. szept. 7. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is feheres folyasbol lett vizes allagu par hete...en is megijedtem, mert tenyleg a bugyin is olyan volt,mintha par csepp viz kifolyt volna de kozben volt feherkes folt is..nem szivargott semmi halisten, mehszaj zart, UH rendben..
2020. szept. 7. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Probalj meg venni magzatviz betetet vagy mi a neve, ami elszinezodik magzatviz hatasara. Az szerintem megnyugtatna.
2020. szept. 7. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Rossmannba tudsz jelző betétet venni, 8500 ft 5 db van benne.
2020. szept. 8. 02:34
 6/7 Lyoni ***** válasza:
Bocsánat látom régebbi kérdés de hátha. Mennyire megbízhatóak ezek a betétek vagy csíkok? Pl hüvelyi fertőzés esetén is olyan színű?
2021. júl. 27. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem bejelzett arra hogy bepisiltem kicsit. Soha többet nem dobok ki rá pénzt.
2022. jan. 2. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!