Ez mi lehetett? Fájás, de mégsem!?
Figyelt kérdés
20hetes vagyok. Tegnap keményedett, görcsölt, és nagyon élesen fájt a pocakom. Azt hittem kezdődik a vajúdás a görcs-keményedésnél, de utána az éles fájdalom. 5percesek voltak a fájások, fájáshossz durván 2percesek.
Magnézium nem segített... A doki szerint minden rendben, mire hozzá értünk megszűnt, és változást(méhszájnyilást) nem okozott, kicsi ok. De mégis mi lehetett?
Ma kicsit gyengébben megint, hol van, hol nincs.
2010. aug. 6. 10:42
1/2 anonim válasza:
Szerintem valószínű, hogy a frontok miatt keményedik, görcsöl a hasad. Sajnos én is érzem, 36 hetes km vagyok és holnap megyek CTG-re, remélem minden rendben lesz. A legjobb amit tehetsz, hogy a lehető legtöbbet pihensz.
2/2 A kérdező kommentje:
Pihenés, na ez jó vicc, és a 13hónapos nagyfiamat ki kergeti:D
Igyekszek pihenni, persze, de mikor a törpe "finoman" beköszön a tesónak...
Én is arra gyanakszom, hogy csak a front, de egy idő után nem móka a fájástevékenység:S
2010. aug. 6. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!