Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba előbb utóbb minden...

A baba előbb utóbb minden pozíciót kipróbál a pocakban?

Figyelt kérdés

Nem tudtam, hogy tegyem fel ezt a kérdést..:D

Tehát arra lennék kíváncsi, hogy minden pozíción "átesik" a baba a terhesség végéig? Jelenleg farfekvéses, 26.héten vagyok. Pár hete még harántfekvéses volt. Most majd izgulhatok, hogy szépen megforduljon, ha eljön az idő.

Ha majd sikeresen megfordul fejjel lefelé, az változó, hogy kinek hányadik héten, szülés előtt mennyivel lehet esedékes?

Van valami "előírás", hogy nagyjából melyik héten/időszakban hogy fekszik a baba?

Ha innen most nekem majd megfordul, az fájni fog? (mármint biztosan érezni fogom gondolom..)

Ha majd befordul végre, úgy is fog maradni, vagy azon is izgulni kell, hogy úgy maradjon? :D

2020. szept. 5. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 31. heti UH-n már szépen koponyavégű volt, a 20. hetin harántfekvéses. Nem tudom mikor fordult be, semmit nem éreztem belőle, de úgy is maradt végig :)
2020. szept. 5. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
31 hetesen már fejvégű volt a babám, előtte egy héttel még faros. Nem éreztem mikor fordult meg. Most 39+4 hetes vagyok, fejvégű maradt.
2020. szept. 5. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 35. héten fordult be, mi már lemondtunk arról, hogy valamikor be fog fordulni, de végül csak sikerült neki! 😅 Nem tudom, hogy pontosan mikor fordult be amúgy, mert nem éreztem.
2020. szept. 5. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elkezdtem nst-re járni, akkor már lent volt a feje. Szülés előtt 2 nappal mondta a doki hogy már be is ékelődött.

Előtte az utolsó Uh-n még össze-vissza volt, a befordulást egyáltalán nem vettem észre.

2020. szept. 5. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én akár mikor mentem uhra mind2 gyerek mindig fejjel lefelé pózba vágta magát.

Most a 3.babára is mindig azt mondja a dokim fejvégű, de hármaska még 1x nem kalimpált fent mindig csak lent, szóval én kétségbe vonom, 24.héten meg még van helye ideje forgódni.

2020. szept. 5. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Össze-vissza mocorognak nem mérvadó, mit látnak az uh-n. Az a lényeg, ha már elég nagy hozza, hogy ne tudjon forgolódni akkor már fejjel lefelé legyen. De pl egy 20 hetes meg simán úszkál meg bukfencezik akár.
2020. szept. 5. 22:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi a válaszokat! :)
2020. szept. 6. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
nem mérvado,mert szülésnapján is befordulnak jo tartásba,hogy nem érzed nem veszed észre.szülés előtti na rosszul fekszik,másnap mikor szülsz hüvelyi szülési pozicioba fordul
2020. okt. 19. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!