A baba előbb utóbb minden pozíciót kipróbál a pocakban?
Nem tudtam, hogy tegyem fel ezt a kérdést..:D
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy minden pozíción "átesik" a baba a terhesség végéig? Jelenleg farfekvéses, 26.héten vagyok. Pár hete még harántfekvéses volt. Most majd izgulhatok, hogy szépen megforduljon, ha eljön az idő.
Ha majd sikeresen megfordul fejjel lefelé, az változó, hogy kinek hányadik héten, szülés előtt mennyivel lehet esedékes?
Van valami "előírás", hogy nagyjából melyik héten/időszakban hogy fekszik a baba?
Ha innen most nekem majd megfordul, az fájni fog? (mármint biztosan érezni fogom gondolom..)
Ha majd befordul végre, úgy is fog maradni, vagy azon is izgulni kell, hogy úgy maradjon? :D
Amikor elkezdtem nst-re járni, akkor már lent volt a feje. Szülés előtt 2 nappal mondta a doki hogy már be is ékelődött.
Előtte az utolsó Uh-n még össze-vissza volt, a befordulást egyáltalán nem vettem észre.
Én akár mikor mentem uhra mind2 gyerek mindig fejjel lefelé pózba vágta magát.
Most a 3.babára is mindig azt mondja a dokim fejvégű, de hármaska még 1x nem kalimpált fent mindig csak lent, szóval én kétségbe vonom, 24.héten meg még van helye ideje forgódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!