Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok, haematómával...

13 hetes vagyok, haematómával kell feküdnöm. Meddig tart a barnás folyás, lehet valamilyen következménye?

Figyelt kérdés
Hétvégén vérzéssel kórházba kerültem. 2 nap múlva hazaengedtek, és tegnap a dokim talált egy 9 mm-es haematómát, ami barnás folyást okoz. Feküdnöm kell itthon. Mire számítsak?
2008. nov. 27. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pihenj, pihenj és pihenj, s akkor nem lesz semmi baj.

Egyébként a hematómánál az fontos tényező, hogy hol van. Ezt így látatlanban nem lehet tudni, hogy veszélyes-e. Gondolom, ha 2 nap után hazaengedtek, nem lehet vészes. Azért csak feküdj, tartsd be az orvos utasításait, nehogy vetélés történjen!

2008. nov. 27. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ez volt, 7 hetes voltam, hazaengedett, de úgy, hogy csak akkor kelek fel, ha mosdóba kell kimennem. Kb. 1,5 hetet feküdtem, azóta jól vagyok.

Vitaminokat és magzatmegtartót kellett szednem 1 hónapig.

2008. nov. 27. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen,a dokim másfél hét itthon fekvést mondott,amit be is tartottam így mire a következő vizsgálatra mentem,felszívodott és nem lett semmi baj.Pihenj sokat,meglátod hamar elmúlik a barnázás és minden rendben lesz.
2008. nov. 27. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem kétszer is volt hematómám, másodszorra bent tartottak egy hetet, mert a méhlepény rálógott a méhszájra, és ott keletkezett a hematóma, és a doki meg akarta várni, hogy feljebb kerüljön a méhlepény. Amikor hazaengedtek, még mindig megvolt a hematómám, ami szépen lassan ürülgetett, én meg addig szépen pihiztem. Tedd ezt Te is. Gondolom fogják ellenőrzízni, hogy felszívódott e. Nekem nospát, és magnéziumot kellett szednem, és nem lett semmi baj. Minden jót! 40 hetes kismama.
2008. nov. 27. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, a 13. héten keletkezett és elég rossz helyen, kezdődő placentaleválást okozott (a placenta 50%-a érintett volt). Három hétig kellett feküdnöm, pihennem, rutascorbint szedtem. Barnázás nekem nem volt, csak nagyon erős vérzés és görcs, amikor keletkezett a haematóma. Barnázás amiatt lehet, mert ürül, ez teljesen normális ilyenkor. Nekem nem tudott kiürülni, mert a placentám fent tapadt és olyan helyen volt a haematóma, hogy a bent maradt vért a burok nem engedte kifolyni, viszont felszívódott teljesen. 16 hetesen már majdnem teljesen ép volt, visszatapadt, 20. héten pedig már semmi nyoma nem maradt, a baba is szépen fejlődik. És dolgozni is visszamehettem akkor, szóval élhettem egészséges pocakos életet. A héten szülök, szerencsére az akkori ijedtségen kívül nem lett következménye a bevérzésnek.

Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz!

2008. nov. 27. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!