Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen 6 kg plusz. Hol...

22 hetesen 6 kg plusz. Hol lesz így a vége? :-(

Figyelt kérdés

Nagyon figyelek a táplálkozásra, átlagban 1600 kalóriát és 160 gramm szénhidrátot fogyasztok. Mellette sokat mozgok, mégis folyamatosan nôl a súlyom :-(

Az elején nem émelyegtem, így nem is fogytam.

Egyébként 170/63-al kezdtem

2020. szept. 3. 22:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

9#

[link]

Tessék. Csak hogy lásd a védőnőm se beszél marhaságot 😉

2020. szept. 4. 07:56
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
11: ez a cikk azt erősíti, amit én mondtam :-)
2020. szept. 4. 08:23
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Ha tartod az 1600 kcal-t es 160 gramm szenhidratot, akkor ez csak viz, kár aggodnod. Ha pedig ugy erzed, hogy valoban hizol, akkor valami bibi van a dietaban.
2020. szept. 4. 08:57
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

12 #

A 10 kg feletti hízás a sovány alkatúaknak mérvadó.

2020. szept. 4. 09:12
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

14: a cikk arról szól, hogy elégséges annyit hízniuk az egészséges terhességhez, egyébként 8kg a gyerek zsírszövet nélküli hozadéka, és ugyanazokat a határokat definiálja egészségesnek, mint amiket az irányelvek. 6-8kg-ról szó sincsen, ismétlem, és te ezt állítottad. Ugyanis vékony és normál testalkatúaknál teljesen normális a fokozott zsírszöveti raktározás, ez evolúciós maradvány...

De ha nem elég, akkor hagyjuk a babaszoba.hu egy darab meginterjúvolt nőgyógyásza általi véleményt, és javaslom az ACOG guideline-ok olvasását.

2020. szept. 4. 09:23
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
5 hogy a fenébe lenne elég? En 9 kg-t hiztam és így is egy kilóval konnyebb voltam, mikor hazajöttem a kórházból, mint mikor teherbe estem. Normál testalkatú, inkább vékony vagyok. Ha 6 kilót hiztam volna, akkor gyakorlatilag 4 kilót fogytam volna. Azért ne essünk már át a ló túloldalára. Akin nincs felesleg ugyan minek kene fogynia a terhesseg alatt?!
2020. szept. 4. 11:55
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
Hát nem én leszek a jó példa de az én esetem legalább nem hat majd rád frusztrálóan. 3.terhességemben vagyok, előző kettővel kis híján 30 kg.t híztam. Szülés után 4 hónappal eredeti súlyomnál voltam. Jelenleg 14.hétben és már megvan a 6-7 kg plusz, vizesedek is, hìzok és és fogok is még. Tökre nem érdekel. Hetente járok UH.ra, normális ételeket eszek, számolom a kalóriát, az orvosom tudja milyen vagyok, a dietetikusom is, a védőnő is ismer, nem szólnak és szóltak egy rossz szót sem soha. Engedd el ezt a témát. A terhesség alatti hízás túldimenzionálják. Ha 63 kg vagy 170 centihez azt jelenti vasakaratod van. Csináld szépen végig ahogy eddig, nyugi,semmi gond nincs.
2020. szept. 4. 12:11
 18/22 A kérdező kommentje:

Itt vagyok, bocsi!

Nem vagyok gdm-es, de az első terhességem óta, ráálltam a cukorbetegeknek való étkezésre, magamtól.

Annyi, hogy terhessèg előtt kb 140g szénhidrátot fogyasztottam, most kb 160g-ot. Nekem ennyi kell🤷‍♀️

Na kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni. Kb 12-13 kg-t jelöltem ki célul. Az elsővel is ennyit híztam, le is ment pikk-pakk. Jó lenne, ha most is így alakulna😊

2020. szept. 4. 14:30
 19/22 anonim ***** válasza:
29%

16#.

Olvasd el a cikket. Egy sovány/vékony testalkatnak a 10 kg feletti hízás rendben.

De egy normál, illetve túlsúlyosnak a 10 kg alatti

2020. szept. 4. 14:47
 20/22 Derjaderja ***** válasza:
84%
18. Attól is függ, mennyire vizesedsz.
2020. szept. 4. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!