Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat, hogy születéskor...

Előfordulhat, hogy születéskor nem veszik észre, hogy Down-kóros a baba?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy azt még születés előtt meg tudják állapítani.

De kérdezd meg az orvosodat, mondd meg neki h nagyon aggódsz, tájékoztasson téged.

2008. nov. 27. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Volt ez a kérdés pár napja, nézd meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2008. nov. 27. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A Down-kórnak vannak különböző fokozatai. Azért az esetek legnagyobb részében a betegség külső jegyei alapján a gyerekorvosban felmerül a gyanú és szűrésre irányítja a babát.

2008. nov. 27. 13:40
 4/8 anonim válasza:
Szia!Nem tudom hányadik hétnél tartasz de 12 hét és még be nem töltött 13.hét között lehet kérni integrált vérvizsgálatot ,ott pontosan megmondják mi is így cselekedtünk.
2008. nov. 27. 14:06
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Már megszületett a baba :)

2008. nov. 27. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért gondolsz ilyenre? Van valami gyanúd?
2008. nov. 27. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Kicsit ferde a szeme, amúgy semmi más. Olyan mandulavágású. De a kórházban azt mondták, hogy egészséges. Amúgy gyönyörű, formás, 4 és fél kilóval született.
2008. nov. 27. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia

Nekünk 34 hétre született a babánk. Elvileg egészséges. De hordanunk kell korautógonodozóba ellenőrzésre. Egyik ilyen alkalommal közölte velem a doki hogy el kell vinnem genetikai tanácsadóba mert szerinte downos a baba. Na mondanom sem kell. Végül is elvittük a Tűzoltó u-ba, és kiröhögött a doki néni. Keress rá neten mi az aminek még lennie kell illetve ami még a tünete a downnak. Ha tudok segíteni, nyugodtan irj privit. Adok telcsiszámot meg doki nevet, és akkor megnyugszol Te is. Egy kontrolt megér, engem megnyugtatott. Ráadásul 1 hétre rá kaptunk időpontot, szóval nem is hetek.

2008. nov. 29. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!