Előfordulhat, hogy születéskor nem veszik észre, hogy Down-kóros a baba?
Én úgy tudom, hogy azt még születés előtt meg tudják állapítani.
De kérdezd meg az orvosodat, mondd meg neki h nagyon aggódsz, tájékoztasson téged.
Volt ez a kérdés pár napja, nézd meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia!
A Down-kórnak vannak különböző fokozatai. Azért az esetek legnagyobb részében a betegség külső jegyei alapján a gyerekorvosban felmerül a gyanú és szűrésre irányítja a babát.
Köszönöm a válaszokat!
Már megszületett a baba :)
Szia
Nekünk 34 hétre született a babánk. Elvileg egészséges. De hordanunk kell korautógonodozóba ellenőrzésre. Egyik ilyen alkalommal közölte velem a doki hogy el kell vinnem genetikai tanácsadóba mert szerinte downos a baba. Na mondanom sem kell. Végül is elvittük a Tűzoltó u-ba, és kiröhögött a doki néni. Keress rá neten mi az aminek még lennie kell illetve ami még a tünete a downnak. Ha tudok segíteni, nyugodtan irj privit. Adok telcsiszámot meg doki nevet, és akkor megnyugszol Te is. Egy kontrolt megér, engem megnyugtatott. Ráadásul 1 hétre rá kaptunk időpontot, szóval nem is hetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!