Ez nektek nem ijesztő/csúnya/undi?
Senkit nem szeretnék megbántani, de nézegettem képeket kis babákról és magzatokról, és hát megijedtem, hogy ez van bennünk olyankor?
Na nézz horrort.
Szerintem is undi, de nem ez az egyetlen visszataszító dolog az emberi testben.
Egy sima béltükrözést beöntés nélkül senkinek sem lenne gusztusa végignézni, pedig az mind benned van folyamatosan.
Egyszer láttam egy menstruáló testet hüvelyből videón(méhnyak/méhszáj), ahogy jönnek a véres cafatok belőle.. Nő vagyok, de fujj, ki dugná be oda magától a péniszét?? Van, amit nem kell látnia mindenkinek. Érdekesnek érdekes ez is, de nem nézegetem, örülök, hogy megtörténik.
Én amúgy éreztem, hogy kapar belül a gyerekem, és mikor először megmozdult, nekem is alien érzésem volt, “mindjárt kirágja magát belülről”..
Kevesebb horror kell, aki ilyenre érzékenyebb, mint pl én is, az maradjon távolabb az ilyesmitől.
Vannak mikrofelvételek atkákról, amik a bőrödön élnek, az ágyadban, folyamatosan rajtad másznak az apró horror mikroélőlények, annál nincs félelmetesebb..
Ez?? Hm...ugye nem akarsz még gyereket?? Nézd meg amikor beléd kerül. Folyékony...
Csodálatos szerintem minden formában.Ő lesz a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!