Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már, hogy szőrösen...

Volt már, hogy szőrösen mentél el a nődokihoz, mert már nem tudtad a hasadtól leszőrteleníteni magad?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Én sosem mertem szőrösen menni, inkább megkértem a vége felé a férjemet, hogy borotváljon. Jót nevettünk rajta:D De szerintem is mindegy neki, sokfélét lát biztosan:D
2010. aug. 5. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Bocs, aki előtte írt. Hogy még sose fordult elő vele hogy szőrösen ment volna, de nem is szőrtelenít, ezt hogy csinálod??
2010. aug. 5. 21:49
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

én már régóta szőrtelenítem, nem is szeretem ha szőrös, dokihoz se mentem úgy sosem. bezárkóztam a fürdőbe egy tükörrel és egy borotvával, és egy bő félóra alatt megoldottam a helyzetet. igaz, a tükröt folyton legyeznem kellett egy törölközővel, mert párásodott:)

ha pedig eddig kozmetikus csinálta, ő is vállal biztos így is, a cukorgyanta nem árthat!

2010. aug. 5. 21:52
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

21:44 vagyok!

Félre értettem a kérdést! :D Azt hittem a hasról leszőrteleníteni, de most már látom, hogy a hasadtól! :)

2010. aug. 5. 22:01
 15/22 anonim ***** válasza:
67%
Mondjk nekem mondta a párom,hogy megcsinálja majd,de nekünk még kicsit arrébb van.20hetes km
2010. aug. 5. 22:41
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Igen a vége fele volt egyszer, hogy jó borostásan mentem. de már nem érdekelt. Amúgy mikor már nem tudtam, a férjem borotvált, de az eszméletlen volt, mert alig ért hozzám, az nagyon csiklandós volt. Más szituban persze nem csiklandok ott ;)

4 éves csajszi, 2 éves kissrác, 2 hetes kiscsaj anyukájuk

2010. aug. 5. 23:18
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy az elso valszolo is irta sok nogyogyasz kifejezetten keri hogy legalabb terhesseg alatt ne borotvalkozzon.

En soha nem borotvaltam.Tulajdonkeppen mi a haszna?

2010. aug. 6. 06:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, előfordult.

Terhesség előtt jobban szedtem, többször volt teljes intim gyantám (így jobb a szex nekem, zavar a szőr) , de terhesen csak nagyon rövidre van nyírva, amit most már a férjem csinál + fazont szedi kozmetikus gyantával.

Lassan szülök és szívem szerint leszedetném a kozmetikussal az egészet, mert nem akarok borotválást a khban (nem bírja a bőröm a borotvát, viszketek utána 2 napig) , de nem merem leszedetni, mert az orvos a fejemet leszedné.

Egyébként igen, a szőrös a higiénikus, mert úgy tud szellőzni az ágyékhajlat, csupasznál pedig összetapad, de szerintem ez teljesen logikus. (egyébként szülész-nőgyógy.ból is tanultam az oskolában, hogy az új szőrtelenítési dilinek köszönhetően - amit amúgy nem terhesen én is űzök - sokkal több a gombás fertőzés a fiatal nők körében)

2010. aug. 6. 08:43
 19/22 anonim ***** válasza:
off: most egyébként teljes csupaszságról beszélünk? senki se hagy meg egy picit se?
2010. aug. 6. 08:55
 20/22 anonim ***** válasza:
nem,én soha nem mentem szőrösen,max 1-2 napos borostával.
2010. aug. 6. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!