10 hetes 6 napos vagyok most.12 hetes 4 napos leszek az elso UH-m alkalmaval, eddig semmit nem vizsgaltak rajtam (igen, Nagybritannia). Mekkora az esely, hogy nem is lesz elo baba az uh-n?
Tunetek vannak, voltak, a melltartomat le kellett cserelni 80A-rol 85C-re, allandoan faradt es almos vagyok. egyfolytaban fel vagyok puffadva, ami reggelre kisebb lesz, de reggel is van gombolyu pocim.
Lennenek ezek a tunetek akkor is, ha nem elne a magzat?
Ne gondolj semmi rosszra, minden rendben lesz!!
Általában, ha elhal a magzat, akkor vérzik és görcsöl az anya. Persze előfordul, hogy nem, de az a ritkább.
Ne gondolkodj ilyesmin, koncentrálj a babára!!!
Én kedden kellett volna mennyek 12hetes ultrahangra,de sajnos már nemkell.Melleim nagyon érzékenyek voltak amit csak a tegnap neméreztem,2napja nagyon erös görcseim vannak,és minimális vérzés is jelenkezet.Sajnos ma a doki megvizsgált és közölte hogy elhalt a baba.Szerintem ahogy a görcsök kezdöttek akkor kezdödött a baj is,és akkor megszünt a melleim érzékenysége is.
De ne aggodj amig nincs ilyen panaszod,és sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!