Kedden még C3100, ma már C1111. Plusz pici véres, nyálkás valami. Hamarosan szülés?
Figyelt kérdés
Gondolom a nyálkás izé a nyákdugó lehetett, de csak nagyon kevés volt. Napjában többszöri derékfájás.
Meddig huzhatom még?
35 hetes kismama
2010. aug. 5. 20:07
1/5 anonim válasza:
nagyon nem lehet tudni
lehet két nap lehet két hét és négy hét is ..
én azt mondanám egy héten belül megszületik.
Ügyes legyél és könnyü szülést!!!!
2/5 anonim válasza:
Miért vizsgálnak két naponta?
Egyébként ezek alapján az lenne a logikus, hogy nemsokára megszülsz, de ki tudja. Azért még jó volna, ha maradna a pici egy pár hetet. Pihenj sokat!
3/5 anonim válasza:
A nyákdugóról annyit hogy nekem 33 hetesen ment el és kiírt napon szültem. 33. héttől mindennap volt jóslóm, fájt a derekam, hányinger, és kihúztam a végéig.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csajok:)
Azért vizsgáltak 2x mert SZTK-ba járok NST-re mert a magándokim, kinél szülök ő másik városban van s megbeszéltük hogy ne kelljen folyton utaznom itt az SZTK-ba csináltak pár dolgot. Mivel az nst folytonos fájást mutatott, így vizsgált meg az sztk-s doki.
2010. aug. 6. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!