Akinek "leszállt" a hasa mennyivel utána indult be a szülés?
Figyelt kérdés
Igen, tudom nem mindenkinek száll le a hasa, elsővel nekem sem, most pedig szemmel láthatóan nagyon2020. aug. 30. 16:33
1/8 anonim válasza:
Az első gyereknél nem szállt le. 38.héten szültem. Most se nagyon van lent 36 hetesen. Nem tudom köze van-e hozzá.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen de pont azokhoz szól a kérdésem akiknek "lement", hogy utána hány nap, vagy hét volt a szülés. Én is az elsőt 38.on szültem. Holnap töltöm a 38at, ma ment le
2020. aug. 30. 16:49
4/8 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy nem első gyereknél csak közvetlenül szülés előtt szâll le. Én a második babával kedden töltöm a 39. hetet, még nem szállt le.
5/8 anonim válasza:
Nekem olyan 36+2 körül ékelődött be a baba és 37+4-en szültem, komplikáció mentesen, összesen 3 és fél óra alatt. De nem vennék rá mérget hogy ez általános érvényű lenne
6/8 anonim válasza:
Karácsonykor már mindenki el volt hűlve, hogy mindjárt megszulok. Január 29 lett az a mindjárt 🙈
7/8 anonim válasza:
Elsőnél a 35. héten szűnt meg a gyomorégésem, mert egyik nap lejebb ment, a 38. héten kapták ki, más ok miatt, ő még maradt volna. A második mindig nagyon lent volt látványra, na meg érzésre is folyton a hólyagom nyomta, 39. héten indult, nem ment előtte még lejebb.
8/8 anonim válasza:
Nem szállt le csak vajúdás közben. Az 5 perces fájások végen éreztem nagyon brutálisan, hogy megy lefele a gyerek, de már a 10 perceseknél, amikor zuhogtam is láttam, hogy lentebb van. Első gyerek, 40. hét után szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!