Szülés előtt mennyivel vannak "tünetek"?
Vannak egyáltalán? 36. hetes vagyok, és napok óta ezen gondolkozok, hogy még mennyi lehet hátra? 1 hét?! 1 hónap?! Érezném ha már közeledne? Vagy egyik nap csak bumm, elkezdek vajúdni? Ne nézzetek hülyének, csak első babás vagyok, és igencsak elkezdtem izgulni :)
Írjatok légyszíves tapasztalatokat, hogy nektek hogyan kezdődött, mennyivel a szülés előtt.
Én magam semmit nem éreztem.
41+1 szültem.
Előzőnapi fotón viszont látszik amit emlegetni szoktak, hogy felpuffad vízzel az ember( majd kifordul a szája)
3 nappal korábban a fotón semmi nincs.
Tükörben nem láttam magamon, meg a közvetlen környezetem sem
mondta.
Bnőm délelőtt meg szabadtéri rendezvényen bandázott, ott nem érezte túl komfortosan magát a 32 fokban, éjjel beindult.
Úgyh nem igazán van tünet
38+3 hetesen vizsgált a doki délben, úgy köszöntünk el, hogy akkor 2 hét múlva találkozunk. Azon a délutánon fura görcsök, este kórház, másnap hajnalban megszületett a lányom.
A másodikat mondjuk túlhordtam 1 héttel. Reggel pisilésnél rózsaszínes volt a WC-papír, majd nagyon enyhe pici fájások, amik úgy dél körül váltak egyértelművé, hogy ez már az. Délután kórház, 0:45-kor megszültem.
A harmadikkal reggel ctg-re mentem be (2 nappal csúsztunk túl), doki megvizsgált, ami eléggé fájt. Mondta, hogy azért, mert kinyílt a méhszáj (ezt anélkül nem éreztem), ne menjek már haza, megindítja. Délután 4 előtt pár perccel lett meg.
Húha, nem is gondoltam volna, hogy ilyen sittysutty itt lehet a szülés.
Én kis naív azt hittem, hogy napokkal előtte azért mindenkinél vannak valami fájások.🤦♀️😁
Köszönöm a válaszokat! :)
Nekem kb 37.héttől vannak jóslófájásaim, de nem erősödnek, nem rendszereződnek. 39+5 vagyok, holnap NST után néz meg a doki, mi a helyzet. Az elsőt 40+3ra indították majd császár lett belőle, nem akarok megint indítást, örültem volna, ha magától megindul, de már kevés esélyt látok rá.
Kitartás, hadd maradjon még benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!