Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tőletek is megszokták kérdezni...

Tőletek is megszokták kérdezni,hogy van a baba a pocakban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tőlem mindennap megkérdezi a nagyszülőm,akivel élünk,hogy van a baba. Most erre mit mondjak? Nem született még meg,még olyan pici,hogy nem is mozog. Olyan fura nekem,hogy ilyet kérdeznek,mert nem látok a méhembe...nem tudom,hogy van én csak remélem,hogy jól. Titeket nem szokott ez idegesíteni? Engem rohadtul,hogy mindennap ez a kérdés fogad reggel és mit válaszoljak mindennap? jól? Ha meg született volna oké,hogy van nyűgösen stb,de így nekem érthetetlen a kérdés is maga.

12hetes kismama

2020. aug. 27. 07:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem. Nem is szeretem, ha velem foglalkoznak, meg hát mit is mondhatnék? 14 hetes vagyok, gyakorlatilag tünetek nélkül már az elejétől kezdve, annyit tudnék válaszolni, hogy biztosan jól van, eddig még nem panaszkodott.
2020. aug. 27. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondhatod hogy "hát kérdezd meg tőle" 😃
2020. aug. 27. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Anyósom kérdezi mindig, engem is idegesít. Én azt felelem, hogy "nem panaszkodik 🤷‍♀️"

De nagyon unom ezeket a hülye kérdéseket... 🙄

2020. aug. 27. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!