Hogyan mondtátok el a szerelmeteknek hogy kisbaba lesz ?
Figyelt kérdés
Simán elmondtátok vagy valami különleges modon ?2020. aug. 25. 15:51
11/21 A kérdező kommentje:
Ez de cukii🙂
2020. aug. 25. 17:16
12/21 anonim válasza:
Ő tartotta a tesztet, miközben én rápisiltem.
13/21 anonim válasza:
"Mégsem lesz műtét, úgy néz ki sikerült.
De ez tényleg két csík?! Nézd már meg te is Édes, mert nem látok a könnyektől!"
Ekkor, már 7 hetes voltam. Másnap, már hallottuk és láttuk is, a kis Csodánk szívcsőpulzálását. ❤
2 nap múlva lett volna a tervezett laparotómiám (direkt nem laparoszkópiát írtam), emdometriózis miatt. Azt mondták esélytelen, hogy teherbeessek műtét nélkül.
14/21 anonim válasza:
Ő mondta el nekem, mivel vele nèzettem meg a tesztet :)
15/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek🙂 olyan jo ilyeneket olvasni.köszönöm mindenkinek.
2020. aug. 25. 20:42
16/21 anonim válasza:
Régóta vártunk a 2.gyermekünkre.Karácsony reggelén csináltam egy tesztet ami legnagyobb meglepetésemre pozitív lett. Beletettem a tesztet egy ajándék dobozkába, majd amikor ajándékoztunk, odaadtam a kezébe egy mustármagot, hogy van itt még egy kis apróság. Nem értette, majd mondtam neki, hogy körülbelül ekkora most a kisbabánk. Majd odaadtam a tesztet is 😊
17/21 anonim válasza:
2es vagyok. Mi nem hasznos ezen a valaszon? Nagyon nehéz volt azt a 2 napot kívárni igaz, de volt előtte 1 vetelesem amibe szinte jobban bele betegedett a férjem mint en. És szerintem igazán maradandó élményt tudtam neki adni.
18/21 anonim válasza:
"Gyere vissza, mert ez pozitív!"
Tudta, hogy tesztelek, de még le akart menni dohányozni, mert korábbi tesztekél volt, hogy több idő telt el mire kijött az eredmény. Annál nem, szinte leugrott a csík :)
19/21 anonim válasza:
Én meg a 7-es, nyugi, az én válaszom sem aratott osztatlan sikert, mert nem csomagoltam nyálas rózsaszín cukorfelhőbe :D
20/21 anonim válasza:
Gratulálok apa leszel.Megmutatnám a teszt eredményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!