Mitől születnek extra nagy babák?
Az én dokim mondta erre hogy húlyeség hisz te sem hízol az A, C E ...vitamintól.
Viszont rákerestem és találtam több amerikai cikket ahol az Omega zsírsavakat tartják felelősnek
3 gyereket szültem. 4650g, 4380g, 4740g. Nem óriásbabák, de azért nagyok voltak.
Egyiknél sem szedtem terhesvitamint.
A Harmadiknál volt terhességi cukrom.
Én is az apa is átlagos méretűek vagyunk.
Szerintem 80-90%ban a genetikán múlik.
A szénhidrátdús táplálkozás és az, hogy minden fontos tápanyagot meg tud szerezni a baba az anya szervezetéből "segít" neki abban, hogy minél nagyobbra, erősebbre növekedjen. Igenis van köze a vitaminnak ehhez.
A szénhidrátra pedig annak is oda kellene figyelnie aki nincs elhízva, se nem cukros, főleg terhesen, mikor ez alapból egy ir állapot. Sokan azt hiszik egészségesen esznek, de olyanokat fogyasztanak mint a gyümölcs, joghurt, sajt, tej stb közven pedig full cukor és szénhidrát az egész. Ráadásul a mai gyümölcsök vitamin tartalma hatalmasat csökkent, már vitamin forrásnak sem jó.
Az első gyerek vállalása is kitolódott, sokkal nagyobbak lesznek a picit idősebb anyák babái, mint a fiatalabbaké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!