Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisbabánk lesz! Karácsonykor...

Kisbabánk lesz! Karácsonykor szeretnénk elmondani mindenkinek!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnénk közölni a anyumékkal, párom szüleivel és MINDNEKIVEL karácsonykor, hogy kisbabánk lesz!!!

Kerestem verseket, idézeteket ezzel az áldott állapottal kapcsolatban, de nem találtam...van rengeteg ötletünk, hogy közöljük, de szeretnék írni is valami kis szépséges idézetet, vagy verset, de sehol nem találtam.

Tud nekem ebben valaki segíteni?

Vagy írjak saját kút főből valamit??(pl a baba nevében)?

Köszi előre is

2008. nov. 27. 07:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szia! gratulálok! én az apukám szülinapját akartam megvárni, de nem sikerült, ugyanis nagyon hányok és lebuktam egy éjjel. akkor még csak gyomorrontásra fogtam, de volt egy megérzésük. én is elterveztem hogyan mondom meg a férjemnek és családomnak, mindenféle romantikusat kitaláltam, de mikor eljött az idő, mert nem bírtam a szervezetemmel, és egyre többet láttam vissza az ennivalót. elmondtam. ..volna, de elsírtam magam, és sírva közöltem, hogy anyukám varrhatod a mesés függönyt,apa, készítheted a kiságyat mert hamarosan unokátok lesz. a férjemnek külön mondtam el, de neki is a boldogságtól sírva, hogy van még valaki az életemben akit imádhatunk, és hamarosan apa lesz. hát nekem nem sikerült a romantikus meglepi, de ennek ellenére hatalmas volt és mindenki a boldogságtól sírva fakadt. a férjem is. sokm sikert!

9 hetes kismami

2008. nov. 27. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!