Kisbabánk lesz! Karácsonykor szeretnénk elmondani mindenkinek!?
Sziasztok!
Szeretnénk közölni a anyumékkal, párom szüleivel és MINDNEKIVEL karácsonykor, hogy kisbabánk lesz!!!
Kerestem verseket, idézeteket ezzel az áldott állapottal kapcsolatban, de nem találtam...van rengeteg ötletünk, hogy közöljük, de szeretnék írni is valami kis szépséges idézetet, vagy verset, de sehol nem találtam.
Tud nekem ebben valaki segíteni?
Vagy írjak saját kút főből valamit??(pl a baba nevében)?
Köszi előre is
Gratulálok a kisbabátokhoz nagy öröm az biztos. Mikor mi jelentettük be a nagy eseményt csak a könnyeim potyogtak egy szó sem jött ki a torkomon pedig elterveztük hogy adjuk elő majd. Így is nagy volt a meghatottság és az öröm! Bocs ha nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam!
4 hónapos baba anyukája :))
de jóóó, ahogy olvastam könnybelábadta a szememe:)))
tegnap néztük dvd n a született feleségeket, pont mikor anyáknapja volt benne, és a Susan megszült a végén...és olyan szépeket mondtak ki szaladtam a wcre mert majdnem elbőgtem magam....tuti ez lesz karácsonykor is...párom mégrzékenyebb, ő minden nap könnybe lábadt szemmel ölelget, meg ha belegondol, akkor is...
én még fel sem fogtam, talán nem merek örülni
tegnap let pozitív a tesztem, dokihoz is cska kb 2 hét múlva megyünk
első válaszoló vagyok, az nagyon jó érzés ha elérzékenyülsz és hidd el nekem ha meg lesz a pici ez még csak fokozódik!!
Ő értük érdemes "sírni" majd meglátod.
Sia! Mi úgy jelentetteük be, hogy vettünk a családból mindenkinek egy széthajtható képeslapot, egyik oldalára beragasztottuk az UH képet ( egyet kaptunk a kórházban, de mindenkinek fénymásoltunk), amin a bébi van, a másik oldalra pedig a a baba nevében írtunk mindenkinek pár sort, anyukámékat (első unoka lesz) úgy szólítja meg, hogy kedves nagymamám és nagypapám... Hát a hatás tökéletes volt...
Boldog babavárást!
nekem már megszületett a kisfiam, 4hónapos, de bizony nekem is könnybe lábadt a szemem.
gratulálok.egészséget, boldogságot.
ha van, vagy lesz addigra ultrahangképetek, én azt tenném az ajándékok közé.
tavaly nekem is ez volt a célom, de nem bírtunk várni karácsonyig.
Szia!
Remélem elnyeri a tetszésed:"Mikor megszületik egy várva-várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman."
Szia! Gratulálok!!! Nagy öröm ez!
Nekünk pont úgy jött ki, hogy Anyukám névnapja volt, amikor pozitív lett a tesztem. A tesztet egy kis ékszeresdobozba tettem és szépen becsomagoltam. A hatás tökéletes volt, mindenki sírt, persze örömében, Anyukám pedig sikítozott...! (még most is elszorult a torkom, ahogy visszagondoltam :)) Viszont Nektek addigra már ha lesz uh-os képetek azt adjátok mindenkinek. Tuti, emlékezetes Karácsony lesz!
Sok boldogságot!
tesóm úgy csinálta, hogy karácsonykor ebéd közben kért még egy kis levest és hozzátette: kettő helyett kell ennem
:)
sok boldogságot
Szia!
Gratula a babához:D! Háát mi nemtudtunk várni semmeddig mikor pozitiv lett a teszt egyböl hivtam az anyut és ő örömében elkezdett sirni a telefonba! Az anyosékhoz átmentünk és mi is elterveztük hogy majd hogy mondjuk el nekik de mikor beléptünk csak sirtunk az örömünkben és mutattuk a pozitiv tesztet:)! Ha eltervezitek nem biztos hogy ugy fog alakulni mert elfogtok érzékenyülni és spontán jönnek a sirások meg minden:DD! De ennél nagyobb boldogság nincs:)!
Boldog babavárást!
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!