Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy így érzek a...

Normális hogy így érzek a férjem iránt terhesen?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, hatalmas szerelem, beteljesült álom esküvő, ház, első baba... Most a második gyermekünket várjuk, 15 hetes terhes vagyok, de megőrülök a fèrjemtől. Kicsit sem kívánom, szex nincs, a cigitől mindig büdösnek érzem, már megpuszilni se tudom, persze ezen ő megsèrtődik. Sajnálom őt de most terhesen tényleg nem bírom elviselni a szagát😞😞 Mindenben segít, támogat, imád(na, ha hagynám), de az is fel tud húzni ahogy horkol èjjel. Ugye ezek csak a hormonok? Más is érzett ilyet?
2020. aug. 20. 22:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Nyilván a hormonok miatt van, el is fog múlni, de azért abban egyetértek a lepontozott válaszolókkal, hogy uralkodni magadon ettől még lehet és kell is. Én is a 2. babámat várom, most vagyok a 38. hétben, hidd el, már az élet is fáj, de nem azokon vezetem le a nyomorom, akik szeretnek és segíteni akarnak. Kapd össze kicsit magad, neked is jobb lesz.
2020. aug. 21. 09:10
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem normális ember nem sértődik meg ezen. Én sem kívántam a szexet egész terhesség alatt, nagyon-nagyon ritkán voltunk együtt. A párom nem dohányzik, de így is rettenetesen büdös volt nekem, pedig előtte imádtam a bőre illatát, de terhesen nem tudtam elviselni. Megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de most büdös, az ágyneműn is éreztem az illatát, azt is lecseréltem, egy pléddel takaróztam addig, volt, hogy befújtam utána légfrissítővel a szobát. Nem sértődött meg, megértő volt, ez egyáltalán nem bunkóság. Amúgy rajta kívül még rengeteg minden büdös volt, parfüm, dezodor, kaja stb.
2020. aug. 21. 09:33
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem a hányinger vagy undor a döntés kérdése, hanem a kommunikáció és viselkedés. Nyilván az, hogy rosszul vagy valamitől, nem változtatható meg akarattal. A hiszti, amit emiatt levágsz, az viszont igen.
2020. aug. 21. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Voltak nálam is hasonlóak, de sosem estem túlzásokba, ezt ajánlom neked is. Még ha a hormonok is játszanak veled, akkor is próbálj figyelni arra, hogy bánsz vele. A szagot megértem, de azt hogy nem kívánod meg hogy nincs szex azt annyira nem. Bár nálam is hasonló volt, mindig ügyeltem arra, hogy kéthetente legalább egyszer összebújjunk. Ezenkívül mi továbbra is sokat ölelkeztünk és ha büdösnek találtam a szagát, mert ilyen is volt, azt is átbeszéltük, így nem volt megbántódás. Azonkívül ha te nem kívánod a szexet, az még nem jelenti azt, hogy te őt nem kényeztetheted. Az, hogy terhes vagy, még nem jogosít fel arra, hogy elhanyagold. Mert attól, hogy nálad változnak a hormonok, attól még nála nem és ő ugyanaz a férfi maradt, mint előtte. Ezt nem szabadna elfelejteni.
2020. aug. 21. 13:13
 15/17 anonim ***** válasza:
37%
Úgy látom, itt lepontozás jár annak, aki más véleményen van, mint a kérdező. Szomorú. A kérdező egy kérdést tett fel, mindenki rendesen válaszolt. Hát akkor azért hogy felpontozzanak, azt írom, amit ő akar hallani. Kedves kérdező teljesen normális, ha a férjed idegesit, meg nem kívánod őt, a hormonok játszanak veled és ha megszültél, minden a régi lesz.
2020. aug. 21. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Nemkell most itt előadni magad utolsó,azért mert esetleg valakivel nem történt meg hogy ennyire a hormonja bedurvuljon még nemkell itt a műsor.

Előfordul az ilyen, gondolom tenne ellene azért is tette fel a kérdést.

Az meg ha engem lepontoznak nem nagyon érdekel mert attol még ez az én véleményem marad,gondolom a barátaid sem értenek mindenben egyet veled, csak ők nem pontozással hozták a tudtodra hanem szóban és mimikában. Ittmeg van egy ilyen lehetőség amit valaki vagy szeret vagy nem

2020. aug. 22. 05:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rajta vagyok hogy minden szépen menjen. A szerelmünk nem múlik, sőt... Egyszerűen csak muszáj volt olvasnom hogy mást is érzett hasonlóan terhesen. Köszönöm mindenkinek
2020. aug. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!