Mennyi folyadékot iszol egy nap terhesség alatt? Milyen összetételben (miket)?
Szia!
Én a következőket szoktam:
Reggelire 1 (2) pohár kakaó vagy tej
Délelőtt 2-3 pohár ásványvíz, szörp + kávé tejjel
Ebédre leves és 3 dl víz
Délután kb 1 liter üdítő vagy víz
Vacsorához 1 pohár tej (bor :) )
Este 1-2 pohár víz v üdítő,
éjjel legalább egy pohár víz (ha sokszor kell pisilni mennem, akkor több, mert mindig szomjas vagyok, ha felébredek)
Amit próbálok betartani, az a tej, kakó - reggel és este is megigyam, illetve a leves, mert ezek Így együtt már majdnem anapi folyadékbevitel felét kiteszik, és akkor nem kell aggodalmaskodni, hogy vajon megvolt-e
Akkor en leszek a negativ pelda. :S
Sajnos nagyon sokat szenvedek az ivassal, egyszeruen nem megy. A viztol hanyok, az uditoket, gyumolcsleveket nem tudom meginni mert vagy edes, vagy edesito ize van, vagy savat csinal. A tejtol fura iz lesz a szamban hiaba mosok fogat es oblitek szajvizzel. A leves az egyetlen amit meg tudok enni szerencsere. Probalok minel tobb gyumolcsot enni, de azokkal is vigyaznom kell, mert savat csinal es hanyok tole.
Igaz meg csak 15 hetes vagyok, remelem ez el fog mulani, mert neha erzem hogy nagyon szomjas vagyok. De ha iszok kijon. :(
Sajnos én is a negatív példák közé tartozom :S
Nagyon keveset tudok inni, valahogy nem mindig kívánja a szervezetem. Próbáltam erőltetni, de az sem volt jó mert akkor meg kihánytam. Én is levessel és zöldséggel/gyümölccsel próbálom pótolni. Nálunk a zöldséges belőlem él:D Napi kétszer tuti bemegyek és felvásárlom a fél boltot.
Minden kismamának boldog babavárást!
23hetes
Nekem nincs az ivással bajom.Minden nap megiszok legalább 2 liter szénsavmentes ásványvizet.Nem erőltetem magamba,egyszerűen szomjas vagyok állandóan.E mellett reggel tej délben leves és minden nap valamilyen gyümölcs.
15h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!