1 év járás után teherbe esni? Tapasztalatok?
Sziasztok!
A lányomról lenne szó. 1-1,5 évvel ezelőtt összejött egy férfival. Kicsit több mint fél éve együtt is élnek. A lányom teherbe esett, nagy most az öröm. Én örülök a boldogságuknak, a férfit is kedvelem. Viszont van bennem egy kis anyai aggódás hogy nem korai e még ez. Nem éreztetem ezt vele/velük. Tudom hogy nem szólhatok bele és nem is fogok hiszen felnőttek már.
Ti hogy éreznétek? Szerintetek van okom aggódni?
A lányom 24 éves
A férfi 27 éves
Köszönöm a segítő válaszokat!
1,5 év együttélés után estem teherbe, 8 hónap próbálkozás után.
Azóta is minden a legnagyobb rendben.
Az idő semmire sem garancia
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Sokat segítettetek! Remélem olyan boldogok lesznek együtt ők is mint amilyenek ti vagytok.
Kedves 13-as válaszoló!
Igaz hogy nincs saját házuk/lakásuk, de egy nagyon szép albérletben élnek Budapesten tehát nem a mi "nyakunkra szül". A párja rendes és jó állása van. A lányomnak is van szakmája: általános iskolában tanít. Igaz még csak most végzett, de nagyon szereti csinálni és imádja a gyerekeket. Szóval amit írtál az annyira nem helytálló és kicsit ellenségesnek is érzem.
13-as vagyok
Tehat akkor tenyleg nincs munkatapasztalata. Igy a ferfi majd szepen eltarthatja. A terhesseg alatt fizetheti a gyerekkel jaro koltsegeket + a lanyoddal jaro koltsegeket + az alberletet. Munka latastol mikulasig, stressz, 0 alvas, veszekedesek amiket remeljuk ilyen rovid kapcsolattal a hatuk mogott tudnak kezeli. Szerintem eleg hamar meg fogja unni a srac. De ne legyen igazam.
Amúgy van olyan, hogy nagyon nagyon jó az összhang, és ez sokszor elég hamar kiderül. Mi 1 hónap után költöztünk össz a most már férjemmel 21 évesen.
A szerelmem, a legjobb barátom, a támaszom. Ritkán vitázunk, szerintem igazán komolyan még sose veszekedtünk. Kicsit össze is vagyunk nőve, ha ciki ha nem. Még dolgoztunk is együtt 3 évet úgy hogy ebből 2 évben a felettesem volt, aztán engem is előléptettek, de ott se volt konfliktus.
Nem az, nem tökéletes egyikünk se, de nagyon jól tolerálhatóak a hibáink, már-már kiegészítik egymást.
Ha anyagilag úgy állunk, már jóóval hamarabb lett volna babánk.
Ha ők is hasonlók, akkor nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!