Furán jár a babám, tapasztalatok?
Látatlanban nehéz megmondani...
Mi lenne, ha orthopediara vinnéd?
Nálunk a 6 hetes csípőszűrő papíron rajta van, hogy ha önállóan jár, akkor kontroll..
Mivel nekem a papíron rajta van nem kell...de ha mégis, akkor ír a gyerekorvos 3 sec alatt.
Én nem kockáztatnék, hiszen a most elsajátított mozgások rögzülnek, ez lesz a természetes neki.
Ha nem helyes, minél előbb kell korrigálni, akkor később nem okoz gondot
Nem tudom, azt mondták, hogy talán még nem tudnak vele mit kezdeni, és hogy várjuk ki a 15 hónapos státuszt. Amúgy ortopédián már voltunk régebben, mert picit kötött volt a kis csípője, de ott más gondot akkor nem találtak.
Egyébként mindent idejében csinált, annyi, hogy még nem beszél, csak babanyelven.
Van esetleg valami gyógytorna féle amit tudok vele itthon végezni?
NYilván van..
De ezeket is csak ortopédia és győgytornász taníthatja be.
Kérj beutalót.. úgyis 1,5 hő mire bekerülsz.
Dönte el szakorvos, hogy tud-e valamit kezdeni vele.
/ nekem is mindenki azt mondta, hogy majd kinövi, 6 hó előtt semmit nem csinálnak a szemével- egyik picit kancsalít- szemész meg azt mondta, hogy az a jó, ha minnél korábban viszem..és egyszerű tapasztással rendbejön, csak lustább az izom.. de kezeletlenül rögzül..gyerekorvoa és védőnő is azt mondta felesleges 3 hónaposan ezen vergődnöm...így 8 hónaposan került szakorvoshoz, mert a várólista 3 hónap...magánorvos meg 100 km innen/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!