2 hónapos babám szemei nem javulnak, váladékoznak születése óta, tapasztalatok?
Könnycsatorna elzáródás, átmossák neki. Pár perc az egész, nem fáj, kellemetlen és mivel lefogják ezért sírnak nagyok közben.
Enyémnek többször is volt, de hogy aztán elnőtte ahogy nődögélt, vagy sikeres volt neki, azt nem tudom. 7-8 hós korára elmúlt neki.
Én elvinném a helyedben szemészetre, biztos zavarja a kis szemét a váladékozás.
Mi is pont így voltunk,én elvittem gyerekszemészetre,ott azt mondta az orvos,h 1 éves korig elnőheti,így nem nyúlt hozzá. Mi is elég sok szemcseppet elhasználtunk,de ezek csak ideig-óráig hatottak (Tobrex volt az egyik,meg egy kevert gyógyszertári).
A doktornő azt is mondta,h masszírozzam,meg bármennyire is rossz,néha hagyjam sírni. Szegénykém,mar 10 hónapos volt,amikor az egyik szeme még mindig olyan volt és már vedekezett,amikor közelítettem felé a szemcseppel. Aztán egyszer elég náthás lett,emiatt sokat szívtuk az orrát,de ahogy elmúlt a nátha,úgy vele együtt megszűnt a probléma szerencsére. Kamillával is törölgetheted,leveszi a gyulladást,de sajnos szárít is.
Vidd el gyerekszemészetre,és meglatod mit mondanak. Remélem,hamar rendbejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!