Fp Jumperoo mikortól lehet használni és meddig? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 14:34
1/3 anonim válasza:
Nekünk is volt, igaz más márka , erre nem divat már a FP, viszont nagyon szerettem , ugyanaz mint azok az ajtófélfára szerelhető rugózós hinták csak ez sokkal biztonságosabb, Azok helyett lett kifejlesztve mert ugye ez nem fog leesni sok baleset volt az ajtófélfás hintákból.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a legjobb játék volt az összes közül amit lehetett kapni babajátékot.
Én is imádtam mert sokáig lekötötte a gyerkőcöt, imádott benne ugrálni, a játékokat rajta, és biztonságos.
Az a baj hamar kinövik, de ha lesz tesója ő is kapni fog az biztos.
3/3 Trivapetrovicsnora válasza:
Szia ! :) én 4,5 hónaposan tettem bele először a kislányomat, akkor még csak pár percre (tovább nem is nagyon érdekelte 😂 ) de mostmár 6 hónapos rendszeresen használjuk és imádja ! Mellesleg azt olvastam róla, hogy sokat tud segíteni a fejlődésben is, hát hogy ettől-e vagy sem, de a lányom 5,5 hónaposan elkezdett kúszni ( persze elég kezdetlegesen, de napról napra ügyesebb )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!