Nagymellű kismamák, találtatok valahol igazán jól tartó sport vagy merevítő nélküli melltartót?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy mellem van, 85F-G, és sajnos a sok fogyás-vízás, plusz a nagy súlya miatt már nem állnak túl szépen. 28 hetes terhes vagyok, és ülve a melltartóm merevítője kezdi nyomni a hasam. Hol lehetne olyan merevítő nélküli melltartót kapni, ami úgy tart, mint egy merevítős? Köszi a válaszokat.2020. aug. 17. 12:04
2/16 anonim válasza:
Astratexről rendeltem, nagyon jók
3/16 anonim válasza:
Sima kínaisat vettem. Pamutot. Nagyon kényelmes egyébként.
4/16 anonim válasza:
Ha nem ragaszkodsz szoptatós melltartóhoz...
Én nem vagyok kismama, de nagyon nehezen kapok magamra. Én a bonprixtől rendeltem ezt a fajtát, nagyon bevált. Kényelmes is, jól is tart. És a mérettáblázatuk is korrekt.
Mondjuk most pont a méretedben nincs, de más fazonok közt érdemes lehet körbenézni. Vagy a mérettáblázatot, lehet, neked a 90/E is jó lehet ebből.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem szoptatós még, sima kellene. De a későbbre jöhet szoptatósra is tipp. :) de az már lehet merevítős is.
2020. aug. 17. 13:34
6/16 anonim válasza:
Én is a kínaiba vettem pamut merevítő nélküli sportmelltartót, és a szivacsot kiszedtem belőle. Nagyon kényelmes, nem nyom, nem szorít.
7/16 anonim válasza:
Bonprix-en van nagyobb méret.
Nekem pl H&m 100as rám se jött, Bonprix 100as meg simán jó
Igaz, csak rendelni tudsz, de elég jó áron van, naponta mostam és hónapok után is jó állapotban van
8/16 A kérdező kommentje:
Bonprixet néztem sokszor már, csak pont ez a baj, hogy nem tudom felpróbálni, és mindenképp olyat szeretnék, ami ekkora melleket normálisan tud tartani, mint egy sima melltartó. Olyat nem szeretnék, amivel nagyi melleim vannak, vagy a hasamon kell tartani őket. 😂😂
2020. aug. 17. 15:55
9/16 anonim válasza:
Szerintem a bonprixes melltartók pocsék minőségűek. Nem is tartanak, nem is tartósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!