Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kisebb az embrió 2 héttel,...

Ha kisebb az embrió 2 héttel, biztos a vetélés?

Figyelt kérdés

sziasztok!

8 hetesen UH alapján 6 hetesnek mérték. Teszt (Predictor Early) 4.nap késésnél lett halvány pozitív, ciklus átlagban 32 nap.

Kb.6 hetesen még semmi sem látszott az ultrahangon.

Orvos 3 hét múlvára hívott vissza magánban.

2020. aug. 15. 17:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló tudnál nekem abban segíteni, hogy tesódnak mit mondtak, hogyan szívatták? Azért kérdezem, mert én is lombikos vagyok. Pénteken voltam UH-on (6hét 3 napos), és csak szabályos petezsákot látott a doki. Azt mondta ilyenkor kellene embriónak is látszódnia. Mivel pontosan tudjuk a dátumokat, és 5 napos embriók lettek beültetve. Nem volt bíztató:-( ő úgy gondolja ebből nem lesz semmi már. Nagyon elvagyunk keseredve (3.lombikunk, idén volt egy missed ab). Neten lehet azt olvasni, hogy 6. héten még lehet csak petezsák van, igaz ilyenkor nem lombikról beszélnek. Azért is kérdezlek téged, hátha tudsz bíztatót írni. Szerdán kell újra mennem.
2020. aug. 16. 08:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

11! Részleteket nem tudok. Szívatás alatt azt értettem, hogy akkor is ragaszkodnak a menstruáció első napjához számított kormeghatározáshoz, ha papír van a megtermékenyítés napjáról.

Téged nem nagyon biztatott meg a doki :( Sajnálom. De csodák létezhetnek és ilyenkor pár nap is elég lehet a csodához. Hátha 1 hét múlva már embrió lesz! Addig meg igyekezz elterelni a figyelmemet!

2020. aug. 16. 09:17
 13/24 anonim ***** válasza:
11es vagyok: nálunk a beültetés napjához ragaszkodik a doki, meg szép nagy emriók lettek beültetve. Reménykedünk hátha később ágyazódott be. Beültetés után 14 nappal kellett a tesztet csinálni, nekünk is halványabb mint a kérdezőnek (Predictor Early). Köszi azért.
2020. aug. 16. 09:25
 14/24 A kérdező kommentje:
10-es: közepesen erős volt, rá 2 napra meg brutál erős. Rá két napra a 25-ös is erősebb volt, mint a kontrollcsík.
2020. aug. 16. 09:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt, ciklus végén fogant, tudom, mert előtte nem voltunk együtt.

Minden rendben volt.

2020. aug. 17. 22:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem 9 hét késésnél volt 6 hetes terhesség uh szerint. Már 7 hónapos egészséges kisfiú 🥰
2020. aug. 18. 17:32
 17/24 A kérdező kommentje:
Drukkoljatok, ma megyek ultrahangra🥰
2020. aug. 18. 17:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt! Szurkolok nagyon! (11-es válaszoló)
2020. aug. 18. 17:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok nagyon!
2020. aug. 18. 17:59
 20/24 anonim ***** válasza:
Szorítok!!! <3
2020. aug. 18. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!