Ha valakinek programozott császár előtt elfolyik a magzatvize, akkor azonnal császár lesz, vagy kivárhatnak akár egy napot is?
Gondolom attól is függ hogy miért programozott a császár,de szerintem nem várnak.
De ez csak a személyes véleményem.
Nekem medencetartás miatt volt pr.császár és ha elfolyt volna a magzatvíz akkor azonnal megműtenek...!
Nekem a 2.baba így jött és császi pár órán belül mert felül fertőződhet a baba.Ugyhogy nem hiszem várnak egy napot:-)
Elfolyt délben 17:10kor kint volt a fiam!
Szia!
Nekem legutóbb programozott császár metszésem volt, vagyis programozott lett volna. Vasárnapa voltam kiírva rendesen szülni, így hétfői napra programozták a császárt. Mivel vidéken élünk, a kórháztól mintegy 25 km-re, és tél volt, már pénteken be kellett feküdnöm a kórházba. Ebédidő volt, mikor elfoglalhattam a szobában az ágyamat. Megettem a levest, mikor éreztem, hogy iszonyatosan fáj a derekam, aztán hirtelen fájásaim lettek. Előbb 7, majd 5, aztán már 2 percenként. Elment a nyákdugóm, majd szivárogni kezdett a magzatvizem. Minez közel 2 és fél óra leforgása alatt! Szóval engem gyorsan előkészítettek csáazárra, és az első fájáshoz képest 4 és fél órával világra jött a picikém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!