Vannak itt olyanok akik direkt nem kérdezték meg a baba nemét és szüléskor derült ki?
Mi a második babánál nem szerettük volna tudni, meglepetésnek akartuk. Nekem nagyon figyelmes volt a szonográfus, mindig megkérdezte az elején, hogy szeretnénk e tudni, és szólt ha ne nézzek oda, mert látszik a lényeg. Nagyon örültem, hogy csak szülésnél derült ki. Végig az volt bennem, hogy fiú, és tényleg kisfiú lett.
Amikor megszületett láttam egy pillanatra de az agyam nem fogta fel (31 órát vajúdtam) és hatalmasra tágult szemekkel kérdezgettem, hogy fiú, úgy láttam fiú (ekkor már a kezembe volt). Aztán hagyták hogy a férjem nézze meg, és mondta, hogy nagyon is fiú.
Nekem egy hatalmas élmény volt. :)
Amúgy nekem ilyen hullám völgy volt. Valamikor majd meghalt annyira szerettem volna tudni a nemét, máskor meg eszembe se jutott hogy nem tudom hogy fiú vagy kislány.
#11-es :)
en ugyan tudni szerettem volna, de arra lennek kivancsi h aki ultrahangon 20-30het kozott latja az arcat, az nem szokta latni arcvonasokbol h fiu v kislanyos arc? Szamomra mindharomnal annyira egyertelmu volt.
Igy viszont akkor el kellene takarni vegig a szemed h ne csak a futyit ne lasd, hanem az arcat sem. Ez a nehez szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!