Vannak itt olyanok akik direkt nem kérdezték meg a baba nemét és szüléskor derült ki?
Miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni?
A Kérdező és a párja úgy döntöttek, vállalnak harmadik gyermeket. A kérdése afelé irányult, hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata?
Kedves Kérdező!
Nekem az első házasságomból van 2 fiam. A férjemnek nincs gyermeke, most várjuk első közös gyermekünket. 14. hétben vagyok jelenleg. A 12 hetes genetikai uh-on kérdeztem, de a doki nem volt túl készséges. Viszont tudni kell, hogy a férjem fiút szeretne, addig nem nyugszik, míg fia nem lesz. Én már az első kettőt is lánynak szerettem volna. Szóval nálunk elég nagy a nyomás. Nem tudom, mit tegyek. Ő ugye nem jöhet be sem magánba, sem klinikára, így ő nem tud rákérdezni. Így én maradtam, hogy kérdezzek. De én magam is kíváncsi vagyok. Viszont szeretném elérni azt, hogy ne a neme határozza meg az érzéseinket. Persze, mindenből vásárolnunk kell, mert a fiaim nagyok és nem terveztem több gyermeket. Azon agyalok, hogy mindenből semlegeset veszek, azzal nem lőhetek mellé :)
Ha amellett döntesz, hogy a szléskor tudjátok csak meg, akkor hajrá! Különleges lesz mindenképp!
Az első két választ, az eredetit én olvastam.
Semmi köze nem volt a kérdéshez, azon kívül, hogy megszólták a kérdezőt, hogy miért vállal harmadik gyermeket.
Nem azért töröltetik, mert CSOKos, ahogy írod, hanem mert nem a kérdésre válaszol.
Szerintem azért kibírható, mert te nem tudod megnézni, kideríteni magadtól.
Itt arra gondolok, hogyha nem mész ilyen-olyan D-s uh-ra ill az uh képet is úgy kéred, úgy nézed, hogy ne látszódjon.
Ha nekem lenne lányom meg egy fiam, akkor tuti nem akarnám tudni,mert "mindenre" fel lennék készülve:ruhák, kiegészítők. Meg azt vettem észre, hogy az elején lehet "semlegesen" vásárolni a babának.
Egy ismerősöm a nemét nem akarja tudni, csak azt hogy fiú lesz-e 😀 (lányuk van már)
Mi nem akartuk tudni.
De, ha akartuk volna tudni, sem sikerült volna, mert az összes orvos megszenvedett az ultrahanggal.
Mindig összehúzta magát és elforgott.
Amikor babamozin az arcáról szerettünk volna képet, az arca elé tette mind a két kezét.
Így, csak szüléskor derült ki, imádtuk azt az érzést.
Most várjuk a másodikat, de hiába kértük a szonográfust, hogy ne mondja meg mi lesz, annyira lelkes volt, hogy rögvest kibukott a száján amint meglátta. Aztán azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy jajj, csak 50%-ig vagyok benne biztosm. 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!