Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz tul késö? 28+3hetes...

Nem lesz tul késö? 28+3hetes vagyok!

Figyelt kérdés
4D-s uh.-ra szeretnék menni de csak a 30.heten tudok a dokimmal beszélni hogy akarok ijent!24 hetesen már probáltuk 1-2 másodpercre de a vastag hasfalam miatt semmit nem lehetett látni a fiunkbol!minden uh.-t 2héttel a mormális idö után tudtak csak megnézni.pl. csak 20 hetesen látták joll a pici szerveit miközben 18hetesen kellet volna de nem látszott az \'adottságaim\'miatt!köszike
2008. nov. 26. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy! az még annyira nem nagy!! Inkább a 32 héttől felfelé szokott az lenni hogy a szűk hely miatt már nem tudják behozni az arcát.

Mi 20 hetesen voltunk először, szinte semmit nem láttunk, annyira benne volt a lepényben.

29.héten már karjai, kis feje talpacskája, fütykös :) minden jól látszott :)

2008. nov. 26. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor jo és jo érzés volt gondolom másabb mint 1 sima uh.?Egészséges boldog babavárást!
2008. nov. 26. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szió, mi a 32.héten voltunk és nagy élmény volt! Boldog babavárást!!!!
2008. nov. 26. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a 23. héten voltunk először és mindent szépen lehetett látni csak még nem volt olyan kerek pofija.Nem bántam meg hogy olyan korán mentem és szeretnék még egyszer most elmenni.Szerintem menj el nyugodtan én is már most 31 hetes vagyok de akkor is elmegyek.

2008. nov. 26. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!