Lehet banálisnak tűnik a sok fontos téma között, de plízhelp: sehol nem találok olyan kismama hálóruhát és hozzáillő köntöst, amin nincs kismaci, kiscica, kiskacsa (???), stb + nem térd felett ér - ami egy kismamánál szerintem nagyon nem előnyös.
Szóval mit vigyek a kórházba? Nincs bajom a külsőmmel, egészséges önértékelésem van, de egyszerűen nem értem a tervezőket, ha ugyan azok.. A kliséket sem szeretem, mindehol masni pfff.. Vagányabb kismamák is léteznek, akik ne adj Isten a kék-fehér csíkos kismama cuccok láttán (mínusz masni, kiscica, stb) már jól éreznék magukat, pláne ha nem lát be mindenki a gigájukig. Vagy marad a "normális", nem kismama hálócucc, ami elöl felkap - nem szeretem. Használtat sem szeretnék.
Köszi előre is az ötleteket!
En szegeden az Auchanban vettem rovidnadragos pizsamat. En sose haloruhaban / pizsamaban voltam a korhazban se az elso se a masodik gyerekemnel, es most a 3diknal is nadrag plusz polo modiban nyomulok majd:D
De amugy pl a brendon, babaszafari, pizsi. hu ezeken a helyenek is lehet talalni megfelelő haloinget:)
Hisz nem. mindenki szeretheti a nadrag+polo kombinációt :)
Én sima, elől gombolós hálóruhát vettem a Tescoban, szürkét meg karácsonyi mintásat, mert decemberben szültem. (nem szeretem a pizsamákat, mindig is hálóruhában aludtam)
Valami vékonyabb anyagút vegyél, mert tényleg nagyon meleg van bent.
Én úgy voltam vele, hogy tök mindegy mi van rajtam az a 3 nap alatt,de más anyukák ruházata sem érdekelt.
Azzal számolj, hogy bármit is veszel, legyen betárazva váltóruha, ha több hálóinget is összevéreznél (sajnos megeshet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!