Lehet banálisnak tűnik a sok fontos téma között, de plízhelp: sehol nem találok olyan kismama hálóruhát és hozzáillő köntöst, amin nincs kismaci, kiscica, kiskacsa (???), stb + nem térd felett ér - ami egy kismamánál szerintem nagyon nem előnyös.
Szóval mit vigyek a kórházba? Nincs bajom a külsőmmel, egészséges önértékelésem van, de egyszerűen nem értem a tervezőket, ha ugyan azok.. A kliséket sem szeretem, mindehol masni pfff.. Vagányabb kismamák is léteznek, akik ne adj Isten a kék-fehér csíkos kismama cuccok láttán (mínusz masni, kiscica, stb) már jól éreznék magukat, pláne ha nem lát be mindenki a gigájukig. Vagy marad a "normális", nem kismama hálócucc, ami elöl felkap - nem szeretem. Használtat sem szeretnék.
Köszi előre is az ötleteket!
Januárban szültem. Egyszer sem volt rajtam köntös, mert szarra fűtik a babák miatt a szárnyat. Gondolom nyáron nem nagyon van legkondi. Ha kimentem pulóvert és/vagy kabátot vettem fel. Szerintem egyáltalán nem lesz szükséged köntösre.
En személy szerint nem használtam semmilyen szoptatos kezdetű ruhadarabot. Melegítő, sport trikó és sportmelltarto volt rajtam. Sokkal kényelmesebben éreztem magam (jobban is néztem ki bennük mint ilyen amorf ruhadarabokban...) és nem túl nagy bonyodalom felhúzni a ruhad, hogy szabaddá tedd a melled. En komolyan nem ertem ezeknek az undorító ruhadaraboknak a létjogosultságát. Amúgy a triumph környékén nézelődnék ha a kevésbé gusztustalan irányt választanám és ragaszkodnék ezekhez a ruhadarabokhoz.
Én sima melegítőnadrágban és pólóban voltam. Utálom a hálóinget. Esetleg az nem jöhet szóba?
Köntös se volt rajtam soha, pedig vittem
Én pizsinadrágban, vagy melegítőnadrágban voltam és én is a Bonprixről rendelt, spagettipántos szoptatós felsőben voltam.
Ezeknek nagyon jó hasznát vettem, én szerettem őket. Itthon is használtam.
Bonprix
Pizsi.hu
Adora.hu
Hellomami.hu
Rengeteg helyen találsz.
Spagettipántos L méretű hálóingben voltam. Lila-fehér csíkokkal. :)
Amúgy leszartam, hogy mi van rajtam, örültem, hogy élek. :D
Én nem vagyok hálóinges, természetesen szülésre azt vittem, de sima mezeit, amiben lehetett sétálni, mert nem lóg ki semmi.
A kórházi napokat meg trikós, rövidnacis pizsiben töltöttem. Nem volt benne nehéz szoptatni és semmilyen pózban sem látszott ki semmim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!