36 hetesen ez normális?
Figyelt kérdés
Három napja esténként nagyon erős jóslófájásaim vannak, van hogy a hüvelyemben is erős nyilalásokat érzek. Tegnap egyszer pisilés után a papíron egy nagyobb adag krémes barnás folyás volt, azóta már csak a szokásos fehér folyás. Ez normális? Nektek volt ilyen, ha igen mitől? Nyákdugó lehet vagy tágulás jele?2020. aug. 9. 12:41
1/4 anonim válasza:
Igen ez teljesen normális. Felkészül a méhed a szülésre. Az a barnás dolog a nyákdugó volt, innentől már bármikor beindulhat a szülés. De van akinek innen még 1 hét. Mérd a fájásokat és írd fel, 5 percesnél indulás! :) (Két hete szültem)
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod! Azért bizonytalanodtam el, hogy a nyákdugó volt-e, mert teljesen olyan volt mint egy sima folyás csak barna. Én meg úgy tudtam hogy az csak zselés/ kocsonyás állagú lehet.
Gratulálok a kicsihez! :)
2020. aug. 9. 13:03
3/4 anonim válasza:
Szia. Nekem csüt.reggel ment el a nyákdugó, barnás,de inkább kissé véres volt, megijedtem nagyon. Ügyeletre jöttünk rögtön, bent is fogtak már mert hétfőn 39 hetet töltöm és mivel faros baba,így császár lesz protokoll szerint. Szóval engem is megijestett a nyákdugó. :)
4/4 anonim válasza:
Nyákdugó lehetett, nem kell félned, nem lesz baj. Még azért van ideje a babának, csak készül a tested a szülésre. Nekem is egyre több a jóslóm, én 38+3 vagyok ma. :) Kitartás, nemsokára a kezünkben lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!