Lehet méhen kívüli terhességem ezekkel a hcg értékekkel?
Sziasztok!
A nem várt előtt 4 nappal teszteltem mert furcsán éreztem magam és nagyon szurkalt a hasam.
Hetfo este egy 2db-os (xepil) teszteltem kB 10 mp alatt 2 erős csík lett, majd kedd reggel ismét ugyan ez. 3. napra vettem egy digitalis teszt is ami szintén pozitív és 3+ jelzett. Nemvart napján mentem a nőgyógyászhoz, aki uh-n először nem látott semmit, majd a jobb petevezetekben valamit észre vett. Azt mondta előfordulhat hogy ott tapadt meg, és lehet ez egy méhen kívüli terhesség lesz. Gyorsan el is küldött vérvételre hcg-t nézni.
Hétfőn kell hozzá vissza mennem akkor megint uh és vérvétel, hogy össze tudja hasonlitani a hcg eredményeket.
(Tegnap este meg is jött a hcg eredménye 16140 IU/L * < 5,3.)
Előfordulhat mégis a méhen kívüli terhesség?
16 ezres HCG-nél már régen látni kellene, ha méhen belül lenne. Általában 1500-as HCG-től szokott látszani a petezsák.
Szóval vagy az orvos vak, vagy méhen kívül van. De méhen kívülinek meg már nem kicsi, 16 ezres HCG-vel...
Uh: norm. nagyságú és szerkezetű uterus AVF, endometrium 12mm, bal ov. 25x14 mm norm. Jobb ov. 38x27mm norm. Mellette 24x16mm EUG-re susp. echogenitas. Douglas üres.
Ezt írta a papírra és a továbbiakat amit már leirtam a kérdésben.
A nemvart napján volt ennyi.
Hát most nagyon letört vagyok. 🥺😢
Szia!
Kiderült már valami? Hogy vagy?
Sajnos igen, ki kellett venni a jobb petevezeteket. 🥺
Úgyhogy most a gyógyulás következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!