Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hány hetes vagyok?...

Szerintetek hány hetes vagyok? Látom vannak itt megint, akik szeretnek tippelni. :-)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. aug. 4. 13:39
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

34+3 hetes vagyok a fiúkkal (remélem nem nől már vissza nekik, mert kész minden :-))

Kicsit be vagyok már t.jva, hogy fog ez menni 3 kicsivel (lányom 21 hós mindjárt), de már nem sok és kiderül.

2010. aug. 4. 14:13
 22/26 anonim ***** válasza:
ahhoz képest, hogy ikrek, nem is olyan nagy. de nem ettől függ, hogy ők maguk mekkorák lesznek.
2010. aug. 4. 14:16
 23/26 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, nem ettől függ. Meg magamhoz képest elég nagy a hasam, aki ismer azt mondja. 10 kg van rajtam, szinte a kicsik. 33 hetesen 1600 és 1750 grammra becsülték őket. Én meg vagyok elégedve, az uh-s nő is azt mondta hogy szép méreteik vannak. Szerintetek?
2010. aug. 4. 14:27
 24/26 anonim ***** válasza:
szerintem jó a súlyuk
2010. aug. 4. 14:45
 25/26 anonim ***** válasza:

Milyen édes pocikád van :) Úgy szeretem nézni az ilyen pocis képeket, mind arra gondolok, az enyém mikor lesz már akkora :)

Könnyű és komplikációmentes szülést kívánok Neked, meg minden jót a Babókkal, és aztán sok-sok türelmet!

Majd írd meg hogy ment :)

21 heteske

2010. aug. 4. 15:26
 26/26 anonim ***** válasza:
36 :)
2010. aug. 4. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!