Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes múltam, már nagyon...

38 hetes múltam, már nagyon várom, hogy szüljek. Van még így valaki?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 38+2. Tegnap este azt hittem elkezdődött valami, mert elég sok fájásom volt és mintha kezdett volna benne rendszer lenni. Aztán elmúlt.

Ti hogy vagytok? Ti is türelmetlenül várjátok már a szülést? Augusztus 20-ra vagyok kiírva.

2020. aug. 8. 13:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én már nagyon nehezen mozgok, egy két jóslóm van, de még nem érzem, hogy ki akarna jönni a fiam. 40et töltöttem vasárnap. Ha leulok a földre alig bírok felkelni, néha nyom egy idegent a baba és zsibbad a lábam vagy a fenekem. Szóval már kivagyok... . 😄
2020. aug. 10. 13:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Ideget* bocsi
2020. aug. 10. 13:49
 13/24 A kérdező kommentje:

11-es kitartás, már nincs sok hátra.

Én ma voltam uh-n és NST-n. Semmi biztató.

Viszont a dokim ma közölte, hogy a férjével kitalálták, hogy elmennek nyaralni azon a napon amire ki vagyok írva. Na hát pazar.... Gondoltam magamban.

Jó lenne ha történne valami a héten, kisfiam 39+6-ra született. Addig nem akarnék várni. :D

2020. aug. 10. 13:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Az én dokim is szabadságon van 😅, de elvileg mától készenlétben van, ha beindul a a szülés. Nst-re már minden nap kell mennem. Nekem uh utoljára 36 hetesen volt (akkor már be volt fordulva) , és mivel szabin van a dokim, szerintem már nem is lesz... Fogalmam sincs mekkora lehet a baba, de elég nagy súlya van a hasamnak. Első szülése természetes volt?
2020. aug. 10. 14:11
 15/24 A kérdező kommentje:

Igen az első természetes úton jött, hatalmas baba volt, 4170-el született, előtte 2 nappal néztek uh-n akkor azt mondták nem lesz 4 kilós.

Most biztos kisebb, ma 38+4-en 3200 g-ra saccolta.

Ki is békülnék vele.

De akkor a te orvosod van ezek szerint, tehát szülni tudsz nála... Az könnyebbség azért. Én is a sajátomnál szeretnék, hát majd meglátjuk hogy hozza az élet. :/

2020. aug. 10. 15:04
 16/24 anonim ***** válasza:
A ma reggeli nstn már voltak kemenyedeseim, lehet este megyünk vissza, ezt mondták a szülésznők ott. ☺️ Érezni még nem érzek semmit. Addigis legalább mégegyszer átnézem a szülős pakkom, meg pihizek. 😁 Veled mizu?
2020. aug. 11. 10:29
 17/24 A kérdező kommentje:

Kívánom, hogy akkor meglegyen hamar a babád. 😊😊

Nekem csütörtökön kell majd újra NST-re mennem, akkor leszek 39 hetes. Vasárnap meg a dokimhoz megyek. Akkor néz majd méhszájat is. Úgy tudtam uh-n is lehet látni, de azt mondta nem. Pedig nagyon jó gépe van. 🤷

Ma nagyon jól vagyok, még nem nagyon mocorgott, csak kicsit. Remélem ez a szülés előtti csend. :D

2020. aug. 11. 10:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Uhn a belső meszajat látja, tapintani meg a külsőt tudja. Erre már rajottem. 😄
2020. aug. 11. 12:32
 19/24 A kérdező kommentje:

Hát ezt is jó tudni. De azt se nézte meg. Mármint a belsőt az uh-n. Mindegy is, mert nem feltétlenül jelent szülést a kinyílt méhszáj, és ha teljesen zárt is beindulhat a szülés.

Holnap leszek 39 hetes, megyek NST-re is.

Mindig reménykedem, hogy talán most éjjel történik valami, de nem. És holnap már a férjem is éjszakás lesz. Nappal meg alszik.....

2020. aug. 12. 23:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Képzeld én még mindig egyben. 😥 Hétfőig kaptam időt hátha beindul. Vasárnap töltöm a 41 hetet😪.
2020. aug. 14. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!