Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes terhes vagyok sokat...

23 hetes terhes vagyok sokat fáj a derekam és töbször megkeménykedik a pocakom. Aggodom nem korai?

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hiszem hogy korai. Én is 24 hetes vagyok, nekem is keményedik a pocim főleg ha sokat vagyok talpon gyalogolok. A védőnőt kérdeztem szedjek MagneB6-ot azt mondta pihenjek mert ezen ez segít és ha csak lehet ne sétálgassak könnyű ezt mondani. Itt többen is írták hogy magnéziumot szednek.

Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!

2008. nov. 26. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!-nekem is fáj sokszor a derekam,és keményedek elég sűrűn.Különösen,ha sétálok.Hát tényleg könnyen mondja a védőnő,hogy akkor pihenjen az ember meg ne sétáljon,de van aki ezt nem teheti meg.Például nekem vinnem kell a nagyobbik fiamat oviba,aztán meg elhozni.Szóval muszáj sétálnom.

25 hetes kismami

2008. nov. 27. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!