Ezek alapján szeritetek van baba vagy nincs?
Vasárnap vlot esedékes a mensim de nem jött meg.Hétfő óta minimális barnázásom van. Hőm 37-37.1 Tegnap és ma csináltam tesztet,mind a kettő pozitív!Ma voltam ultrahangon ezek az adatok:R. nagy Uterus, afv-ben nyh.vastagsága 7mm. Norm. nagys ovariumok. Grav.-ra utaló jel nem látható. Duglasban folyadék nem decetálható.
szerintetek ilyenkor mi van? Egy hét múlva kell visszamennem!
De jó! :-)) Ott lesz az a babó .-))
Most 4 hét 4 napos terhes lehetsz kb. Egy héten belül ha lesz megint uh, ne ijedj meg ha szintén csak üres petezsákot lát. Nálam is így volt. Aztán 6 hetesen baba+szívhang:-)
jajj, garatula nektek:)
én sem bírtam ki az elején hogy el ne mondjam:)
ajánlom hogy szedj terhesvitamint és pihenj sokat, így hamarabb telik a 12hét:) persze pihenj utána is sokat, és egyél sok sok vitamint:)
nagyon boldog babavárást..
ui: tisztelet a kivételnek, de ha sztk-s rendszerben vizsgálnak téged is mint engem az elején, a szívhang után 1-2héttel menj megbízható magándokihoz, ha van rá lehetőséged.
az sztk-ban nem mérnek pontosan, én 2hétig voltam 6hetes majd 2hétig 8hetes..
amikor végre elmentem a magánorvosomhoz, kiderült, hogy 11hetes vagyok:))
majdnem lecsúsztam a down szűrésről..és 3-4cm-rel el is mérték a kis nyuszimat..
szóval vigyázat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!