Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek alapján szeritetek van...

Ezek alapján szeritetek van baba vagy nincs?

Figyelt kérdés

Vasárnap vlot esedékes a mensim de nem jött meg.Hétfő óta minimális barnázásom van. Hőm 37-37.1 Tegnap és ma csináltam tesztet,mind a kettő pozitív!Ma voltam ultrahangon ezek az adatok:R. nagy Uterus, afv-ben nyh.vastagsága 7mm. Norm. nagys ovariumok. Grav.-ra utaló jel nem látható. Duglasban folyadék nem decetálható.

szerintetek ilyenkor mi van? Egy hét múlva kell visszamennem!

2010. aug. 4. 11:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ma megyek megint dokihoz!A teszt amit csináltam Discolor 25-ös érzékenységű volt. az első is jól látható pozitív lett a második meg majdnem olya erős lett mint a control csík!
2010. aug. 6. 11:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja és a nyálkahártya vastagságot én sem értem mert ciklusom 11 napján voltam ultrahangon és 10 mm-es volt!
2010. aug. 6. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt:)detto korhazi lelet.nekem 8poz tesztre mondtak h menjek haza,itt nincs baba.mire nagy vita aran vervetel,es ott volt a biztato jel.4het mulva mar szivhang,most vagyunk 26+1hetesek:)sok sikert:)ha pedig nem most,akkor kov honap:)
2010. aug. 6. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Szurkolok neked nagyon!! Írd meg, hogy mi volt ma!!
2010. aug. 6. 17:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Voltam uh-on.találtunk egy 3,3mm-es petezsákot benne sejthető szikhólyaggal, de a doki azt mondta hogy nem 100% hogy ott is marad írt föl utrogestant és jövő héten vissza kell mennem!De én tudom hogy ez a babuci jó erősen kapaszkodik és itt fog velünk maradni!!!!!!! Köszönöm hogy szorítottatok nekem!
2010. aug. 6. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:

De jó! :-)) Ott lesz az a babó .-))

Most 4 hét 4 napos terhes lehetsz kb. Egy héten belül ha lesz megint uh, ne ijedj meg ha szintén csak üres petezsákot lát. Nálam is így volt. Aztán 6 hetesen baba+szívhang:-)

2010. aug. 6. 21:36
 17/17 anonim ***** válasza:

jajj, garatula nektek:)

én sem bírtam ki az elején hogy el ne mondjam:)

ajánlom hogy szedj terhesvitamint és pihenj sokat, így hamarabb telik a 12hét:) persze pihenj utána is sokat, és egyél sok sok vitamint:)

nagyon boldog babavárást..

ui: tisztelet a kivételnek, de ha sztk-s rendszerben vizsgálnak téged is mint engem az elején, a szívhang után 1-2héttel menj megbízható magándokihoz, ha van rá lehetőséged.

az sztk-ban nem mérnek pontosan, én 2hétig voltam 6hetes majd 2hétig 8hetes..

amikor végre elmentem a magánorvosomhoz, kiderült, hogy 11hetes vagyok:))

majdnem lecsúsztam a down szűrésről..és 3-4cm-rel el is mérték a kis nyuszimat..

szóval vigyázat:)

2010. aug. 9. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!