Ezek alapján szeritetek van baba vagy nincs?
Vasárnap vlot esedékes a mensim de nem jött meg.Hétfő óta minimális barnázásom van. Hőm 37-37.1 Tegnap és ma csináltam tesztet,mind a kettő pozitív!Ma voltam ultrahangon ezek az adatok:R. nagy Uterus, afv-ben nyh.vastagsága 7mm. Norm. nagys ovariumok. Grav.-ra utaló jel nem látható. Duglasban folyadék nem decetálható.
szerintetek ilyenkor mi van? Egy hét múlva kell visszamennem!
Szia!
Hát ennek sok oka lehet.
Pozis tesztet okozhat pl. ciszta is, meg hormonbetegség is.
A nyálkahártyád túl vékony, legalább 12-14 mm az "ideális" a pete megtapadásához.
terhességre utaló jelet nem látott. EDDIG! nem biztos hogy nem vagy terhes...
Bízzálbenne és hátha!!!!!!!!!!!
2 kisfiú anuyja
szia!
a hőd az biztató..
az uh értékeid a következők:
nagy Uterus= nagy méh..az szintén jó jel
nyh.vastagsága 7mm = háát, az lehetne több is..olyan 10-14 mm ideálisabb lenne, de még nincs veszve semmi!
petefészkek is normális méretűek..
Grav.-ra utaló jel nem látható = nem láthetó terhességre utaló jel..
de lehet, hogy még csak korán mentél azért..mertháát ugye van pozi teszted!
kicsit légy türelemmel!
1 hét múlva már okosabb leszel!
pozitív gondolkodás nagyon fontos!
Drukkolok neked!
majd írj, hogy mi lett!
A hőd bíztató.
Nem jött meg a mensid,bíztató.
Van pozi teszted,bíztató.
A méh nyálkahártya vastagsága egyáltalán nem bíztató!
Barnázol,nem bíztató!
Lehet a következő a helyzet:
ugyan megtapadt a sejtcsomó a méh falában,kicsit még fejlődött is,ezért van pozi teszted.Közben már kevés volt a sejtcsomónak a 7 mm vastag nyálkahártya és levált róla.Ezért barnázol.Nem elkeseríteni akarlak,de lehet korai vetélés is.
Vagy a jobbik eset:tényleg olyan picurka még,hogy nem látható rá utaló jel,és egy hét múlva már szép petezsákot fog a doki találni.
Én drukkolok!
32 hetes km.
Nem akarlak elkeseríteni,de ha hétfő óta nem jött meg,akkor nagyon kevés a nyálkahártyavastagságod az a 7mm,mert mesi előtt 14nappal,pé-kor már 20körül szokott lenni általánosságban,de teszem azt ha csak 7mm lett volna akkor a nyálkahártyád,akkor is ha beágyazódik a baba,naponta vastagszik tovább 1-2mm-tert.Én így tudom,de szóljatok ha nem jól írok.Tapasztalatból mondom,hogy ez sajnos nem jó érték.
Jó lenne tudni milyen tesztet csináltál,sajna elég sok van ami megbízhatatlan.
10.07-es vagyok
A nyálkahártyát rosszul írtam,nem kell hogy 20legyen,de legalább egy 12mm már ilyenkor legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!