Normális, hogy nem bírok enni és magas lett a vérnyomásom?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok. Jövőhéten megyek ultrahangra(már egyszer voltam),ahol a doktornak is szóváteszem de már teljesen ki vagyok borulva. Semmit nem bírok enni, még a kekszet sem. Folyamatos hányinger és gyomorégés amit semmi sem mulaszt el. Már nincs energia bennem.Folyamatosan fémes íz van a számba. Emelett 145 vagy 150 sőt ma 160 is volt a vérnyomásom. Mindig 110,120 körül volt. Egészségesen ettem (vegan voltam, most nyílván nem) még kávét sem iszom. Nagyon szeretnék a kisbabámra vigyázni de nagyon nehezen bíron már, érte és magamért is aggódom.2020. aug. 5. 21:47
1/6 Wonderwomen válasza:
Sok folyadék, B6-vitamin nagy dózisban?
2/6 A kérdező kommentje:
Sok folyadék az megvan. Gyömbér tea is megvolt és a B6 is. Mondjuk nem tudom mit jelent a nagy dózis napi 2 tőt szedtem
2020. aug. 5. 22:02
3/6 anonim válasza:
Én sem bírok enni, már a legelejétől. Fogytam is. Doki szerint normális, van akinel az ellenkezője van, van akinek ez.
4/6 anonim válasza:
Hideg kóla.
A vérnyomásodat mérd napi 3x jegyzeteld. Mindenképp jelezd az orvos felé!
5/6 anonim válasza:
A vérnyomás bajos lesz akkor. Azt lehet kezelni. De a hányingerre gyomorégésre próbáld ki a kólát. Lehet a patikában is van valami erre.
6/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező hogy alakult azóta a terhesség? Minden oké volt? Vérnyomásod rendben lett utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!