3. gyermekemet várom,a 30. hétben járunk. Az első 2 gyerkőcöm császármetszéssel született és elég sokat fáj a hegem körül. Honnan tudhatom, higy valójában ez a heg, vagy csak az összenövések miatt fáj?
"Ha valaki a kérdésemre is tud konkrétan válaszolni (honnan tudom, hogy a heg fáj-e - az hol fáj, és milyen jellegű fájdalom), azt megköszönöm!!"
Senki sem fog tudni válaszolni. Lehet, hogy ideget nyom a baba, lehet, hogy kezd szétnyílni a heged, lehet összenövés...
Olyan, mint a migrénes fejfájás. Lehet, hogy neked a homlokodban van tompa fajdalom, míg másnak a halántékába nyilal. Nem mész azzal sokra, ha leírjuk mi mit éreztünk.
Nekem császár közben derült ki, hogy kissé szétnyílt a heg egy részen. Mondta az orvos, hogy jó, hogy nem sikerült a Vbac, mert nagy baj lehetett volna. Végig nézték a heget, senki sem vette észre, pedig nem csak az orvos ellenőrizte.
A baj az lett volna, hogy nem a hüvelyen keresztül bújt volna ki, hanem a résen és akkor megfulladt volna.
Láttam az orvoson, hogy komolyan megijedt. És nem titkolta, hogy az első császáromat végző orvost hibáztatta.
Lehet, hogy kb. 1% az esély erre, de én nem kockáztatnék.
Én nem éreztem semmit és nem fájt a hegemnél sem.
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm a választ! Végre valaki, aki az ellenérvet is értelmesen, emberien tudta leírni...
Ctg-nem ellenőriztek vajúdás közben, ill.ha igen, nem mutatott semmit? A Te vérnyomásod, pulzusod sem változott?
Több műszerrel nézték. Arra emlékszem, hogy a véráramot is nézhették talán (kék és piros színeket körülötte). Őszinte leszek nem emlékszem pontosan, pedig biztos mondta.
Nekem amiatt lett császár, mert fél nap alatt annyit romlottak az értékeim, hogy felmerült a toxémia gyanúja. Szóval kezdett emelkedni a vérnyomásom (140 körül volt) de a nagyobb gond, hogy fehérje lett a vizeletemben.
Köszönöm szépen! 😃 Örülök, hogy rendben vagytok!
37-es képzeld, nem selejtesek a gyerekeim, a legtündéribb gyerekek, okosak és szépek! És nem ettől leszek igazi anya sem! Ettől még szerethetnék simán szülni, több ok miatt is. Én alaposan utána néztem a témának, úgy látom, te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!