Ki hány hetesen hallotta a babáját szívhangfigyelővel?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 17 hetes és egyszerűen nem találom, mozogni érzem akkor elmozdul onnan? Kb 2 másodpercre megtalálom és utána megint 15 percig kell keresnem...2020. aug. 3. 11:28
11/13 anonim válasza:
10 hetesen találtam meg először, mondjuk előtte nem is kerestem. Azóta is kb 2 naponta hallgatózok. Néha nehezebb megtalálni néha könnyebb. 17 hetes vagyok, mostanában kicsit nehezebb mert elmocorog😅 de amikor alszik akkor hallgatom kicsit tovább 😊
12/13 anonim válasza:
17 hetesen talaltuk meg eloszor, ztana mindig sikerult, de nem szereti,elslissszol elole. Most mar nem is zaklatjuk ezzel, nagyon aktiv baba, allandoan kozlekedik valamit odabenn, zgyhogy tudjuk, hogy jol vaan.
13/13 anonim válasza:
10. héttől már hallgattam. Aggódtam mert tavaly volt egy vetélésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!