Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetesen hallotta a...

Ki hány hetesen hallotta a babáját szívhangfigyelővel?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 17 hetes és egyszerűen nem találom, mozogni érzem akkor elmozdul onnan? Kb 2 másodpercre megtalálom és utána megint 15 percig kell keresnem...

2020. aug. 3. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
10 hetesen találtam meg először, mondjuk előtte nem is kerestem. Azóta is kb 2 naponta hallgatózok. Néha nehezebb megtalálni néha könnyebb. 17 hetes vagyok, mostanában kicsit nehezebb mert elmocorog😅 de amikor alszik akkor hallgatom kicsit tovább 😊
2020. aug. 3. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
17 hetesen talaltuk meg eloszor, ztana mindig sikerult, de nem szereti,elslissszol elole. Most mar nem is zaklatjuk ezzel, nagyon aktiv baba, allandoan kozlekedik valamit odabenn, zgyhogy tudjuk, hogy jol vaan.
2020. aug. 3. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:
10. héttől már hallgattam. Aggódtam mert tavaly volt egy vetélésem.
2020. aug. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!