Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamák, hogy vagytok?

6 hetes kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én holnap töltöm a 6. hetet. Dokihoz még nem sikerült időpontot kapom. Eddig csak hasszúrka és cici fájdalmam volt. 3 napja azonban folyamatosan váltakozik az émelygés és a farkaséhség. Leginkább éjszaka vagyok rosszul. Néha fel is kell kelnem enni egy falatot, mert szabályszerűen rosszul vagyok. Közben egész nap aludnék. Az első terhességemnél a 6-tól végig hánytam, de csak délután voltam rosszul általában. Ez a folyamatos kívánósság+émelygés új érzés. 😅
2020. aug. 2. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Hat hetes vagyok én is.

Nekem is hasonló tüneteim vannak, mint neked, csak nekem a fejem is sokszor fáj.

Éjjel én is nagyon rosszul voltam, erős hányingerem volt. Figyelni kell, hogy ne legyen üres a gyomrom, mert akkor jön a hányinger.

Dokihoz jövő héten megyek. Remélem, hogy nem lesz semmi gond.

Minden jót kívánok, vigyázz magatokra! :)

Ja, és én is egész nap aludnék, de már van egy kislányom, aki nagyon aktív. :)

2020. aug. 3. 07:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen egész napos émelygésem volt, és állandóan aludtam volna én is. Éhes voltam, de semmire nem tudtam ránézni. Aztán a 7. héten jött az első reggeli hányás, onnantól csak reggel voltam rosszul, napközben már nem.
2020. aug. 3. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen, én is állandóan éhes vagyok, de mégsem kívánok semmit. :/ :)

Ebédre eszek majd egy kis levest, az könnyen csúszik.

2020. aug. 3. 10:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én is hat hetes vagyok. Ma voltam orvosnál, szerencsére minden rendben. Van már szívhang is. Egész nap a föld felett lebegtem. :) A tüneteket illetően meg.. fáradt vagyok egész nap, a hangulatom másodpercenként változik, gyakorlatilag bármitől elsírom magam, és a vizelési inger miatt nagyon sokszor felébredek éjszaka. Olyan ételeket is szeretek, amiket eddig nem, minden jól esik. Szédülés és hányinger nem volt még eddig. Gratulálok nektek egyébként! :-)

E.

2020. aug. 3. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves E.!

Gratulálok neked is! :) Örülök, hogy minden rendben!

Első voltam.

2020. aug. 3. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? 🙂
2021. jan. 5. 12:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma töltöttem a 32. hetet! A rosszullétek szerencsére a 14. héttől elmúltak. Most csak a gyomorsavval és a derékfájással kell küzdeni. :) Már célegyeneseben vagyunk! Remélem mindenki jól viseli. :)
2021. febr. 1. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Hát gyakorlatilag ugyanerről tudnék én is beszámolni... :) Kislány vagy fiú lesz az új családtag?

E.

2021. febr. 1. 09:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki kislány. :) De már befejezte a vizsgálatot a doki, mikor rákérdeztem és csak úgy rávágta, hogy lánynak tűnik. :) Szóval a férjem még reménykedik benne, hogy elnézett valamit. :D Már van egy "nagylányunk". <3 Nálatok?
2021. febr. 2. 05:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Oh, gratulálok! Hát bárhogyan lesz is, biztos nagyon boldoggá tesz benneteket :) Hozzánk kisfiú érkezik, bár nekünk mindegy volt, első baba.
2021. febr. 2. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!