Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használ valaki haskötőt?

Használ valaki haskötőt?

Figyelt kérdés
Ma az nst-n azt mondta a doki, hogy azért csíkos a hasam mert nem használok haskötőt, meg hogy így nem fog nyílni a méhszáj. Nekem az ég világon senki nem mondta eddig, hogy használjak ilyet. 36 hetes pocakos
2008. nov. 26. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem is hallottam még ilyet.

A pocak csíkossága inkább genetikai hajlam, mint bármi más.

Én nem használok haskötőt, és nem is csíkos a hasam.

A méhszáj meg így is úgy is kinyílik valamikor.

Én 38 hetes vagyok, de teljesen zárt a méhszájam még, de baba bent még nem maradt...

Valakinek a terhessége eleje óta nyíltabb a méhszája.

Elég furcsa elmélet ez szerintem...

2008. nov. 26. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem igazából a dokidat! Én sem használok haskötőt 39 hetes terhes vagyok és a méhszájam még is elkezdett kinyílni! Sajnos viszont csíkjaim vannak de eze a pár darab is csak most jött ki amikor néhány hete leereszkedett a pocim!Amúgy meg a csíkoknak nincs köze a haskötőhöz mert ez genetikai kérdés mint ahogy azt már előttem is írták! És nem értem miért is lenne összefüggésben a haskötő meg a méhszáj nyílása...

Nyugodj meg szerintem nem kell most ezért használnod így is úgy is ki fog nyílni a méhszájad amikor kell! Minden jót!

2008. nov. 26. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyet még én se hallottam, hogy a méhszáj nyílása haskötőtől függne. Nekem mindkét terhességemnél a 36. héten kezdett el nyílni és soha nem használtam haskötőt. Csíkjaim se lettek (elsőnél 20 kg-t híztam, most 15-öt), bár szerintem ez alkat kérdése.
2008. nov. 26. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár a kérdés régi,de válaszolnék,mert hátha valaki rátalál..mint én.

Haskötőt nem szabad használni terhesség alatt mert az nagyon széles és elszorítaná a babát.Lehet kapni has tartót,,de az más hogy nnéz ki.d ezt is meg kell tanulni használni,mert ha nem jól rakod fel szorít.Én nem rég vettem,mert az első babával nagyon megnyúlt a hasam.

A csíkok hajlam kérdése.Én sajnos az utolsó 4hónapbans szedtem fel 16kilót ,éreztem is,hogy feszül a hasam,viszket ,de csak szülés után látszódott milyen ronda csíkos lett .Bár nekem az első babám faros volt,de még a 39dik hétben sem volt megnyílva a méhszájam..úgy hogy sztem ez is hajlamkérdése,meg sztem edzettségé..Én világ életemben sportoltam,lehet épp ezért nem akar megnyílni.

Most 36hetes vagyok a másik babámmal,ismét semmi gond és nem akar megnyílni ,pedig örülnék már neki lassan ha kijönne..szval ez nem haskötő kérdése sztem.És ha valaki terhesség alatt alá akarja támasztani a pociját akkor hastartót vegyen,ne haskötőt vagy has szorítót-mert ez a másik neve....brendonban pl tud venni.

de én sem tudom mindig hordani ,mert van,hogy nem érzem kényelmesnek és bár drága volt,de inkább nem veszem fel..:(

2010. júl. 31. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!