Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha azt irjak a "nagykonyvek",...

Ha azt irjak a "nagykonyvek", hogy nyers hust, tojast es peneszes sajtot nem lenne indokolt enni, akkor a hazikolbasz is tiltva van?

Figyelt kérdés
itthon most csinaljak a hazikolbaszt es viszik fustolni..en meg imadom, ugyanakkor nyers hus:-(((.Csak megerositest kerek, hogy megcsak eszembe se jusson azt enni....
2007. dec. 15. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Igen, próbáld meg megállni, lesz még alkalmad máskor! Vigyázz magatokra!
2007. dec. 15. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Ha csak egy falatot eszel, az nem fog ártani, de próbáld meg a 9. hónapig kerülni az összes ilyen jelelgű ételt, hiszen a füstölés sem öl el minden baktériumot, neked viszont kettőtökre kell vigyáznod!! A másik kettőben is olyan bacik vannak, amik téged nem "bántanak", de a magzatra nézve végzetesek lehetnek.
2007. dec. 15. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
És sülve nem szereted? Vagy úgy érted, hogy nyersen is megkóstolnád? Tudom miről beszélsz, nálunk is ugyanez van, de én szerencsére jobban szeretem megsütve. A tojást viszont nem értem, hiszen nagyon sok vitamin van benne és több helyen fel van tüntetve, hogy sokat kell belőle enni.
2007. dec. 15. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Nyers hús sajna tényleg nem jó...így siratom most egy darabig a tatárbeafsteak-et,és a házikolbászt,amit imádok.(De ha nem érzem meg az illatát,akkor nem kívánom.)Penészes sajtot sem nagyon javallják,én azért megengedtem magamnak egyszer-kétszer.Tojást meg csak nyersen ne fogyaszd,és ott is aszalmonella miatt mondják,h ne.Amúgy neh száműzd az étrendedből,mert teli van folsavval.
2007. dec. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!