Terhességem első három hónapjában szedtem a Venoruton tablettát. Lehet baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Az orvosom mondta, hogy szedjem.De mindenhol azt olvasom ,hogy az első 3 hónapban tilos a szedése. 10 hetes óta szedem. Mi baja lehet ettől?2010. aug. 3. 17:09
1/6 anonim válasza:
hát talán a dokit kéne megkérdezni! Hívd fel és kérdezd meg!
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt az első ötletem, de a szülészem most nyaral. Tőle nem tudom megkérdezni. Arra gondoltam,hogy itt is van valami orvos szerű,aki olvasgat és válaszol.
2010. aug. 3. 19:16
3/6 anonim válasza:
Én viszerekre doxium ot kaptam de csak 12hét után.
4/6 anonim válasza:
Hát biztos nem ajánlott...de tutit Én sem tudok sajnos...
Menj el a genetikára, ott szuper UH-os dokik vannak...meg elmondhatod a félelmed, biztos tudnak rá mondani vmit...csak asszem oda mindig időpontot kell kérni.
Hány hetes vagy most?
5/6 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek genetikára. 18 hetes vagyok most.
2010. aug. 5. 20:06
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Na, ennek örülök, biztos minden rendben lesz, addig is kitartás, lehet,hogy kéne csinálni egy magzatvíz-vételt, biztos felajánlják majd, abból sok minden kiderül, és akkor megnyugodhatsz!
Nem kell félni a vetéléstől, Én is voltam, csak Én korábban, és lepénybiopszián, ott majd mindent elmondanak, de jobb, mint még fél évig rettegned...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!