5 hetesen tegnap óta barnazok. Járt így valaki?
Voltunk dokinál, azt mondta, hogy 6mm-es a petezsak, de nem biztatott. Mondta, hogy írhat fel gyógyszert, de a természet sajnos sokkal előbb tudja, hogy baj van...
Nagyon rég várjuk már ezt a babát. Már volt egy méhen kívülim.
Gorcsolget is kissé a hasam, szedem a gyógyszert napi 3at, de sajnos a terhes tuneteim is megszűntek tegnap óta :(
Ha jartatok hasonlóképpen akár jól, akar rosszul, megosztjatok velem a tapasztalataitokat?
Sajnos, nekem is hasonló emlékeim vannak az első terhességemről.
De, nekünk elment. :(
Bízom benne, hogy veletek másként lesz!
Szia! Igen, volt egy pozitiv tesztem, rá 1,5-2 héttel enyhe barnázás semmi más, de nekem is megszüntek az eddigi terhes tüneteim, se mellfeszülés se émelygés. A doki akkor látta a petezsákot de már akkor azt mondta kisebb mint kellene de hatha csak késöbb fogant mint hiszem. 2 hét mulva kellett vissza mennem hozzá azt mondta addigra kiderül minden. 2 hét elteltével már nem látott semmit az égvilágon, felszívodott teljesen :(
Remelem veled minden rendben lesz!
Sajnos én is a betöltött 5.héten kezdetem el barnázni, de nem görcsöltem. Doki nem biztatott semmivel, annyit mondott, hogy ha erős görcseim lesznek menjek azonnal, ha nem akkor 1 hét múlva. Pontosan 1 hét múlva éjszaka enyhe görcsölés és vérzés. Reggel már semmit nem látott. Valahogy tudat alatt éreztem az elejétől, hogy valami nem stimmel. A fiammal semmi bajom nem volt. Persze minden terhesség más.
Kívánom, hogy neked rendben legyen minden!
Nekem sajnos még mindig fent all a barnazas és néha rozsaszines "folyás" :(
Holnap megyek dokihoz és megnézi, hogy megvan e még a pici, hogy van e értelme szednem továbbra is a duphastont :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!